Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Conscurs
QuickJobs

APLICA si CASTIGA!

Castigatorii concursului sunt:

  • Valentina Radu
  • GabiD
  • Nae Neagu
  • Ionut Uciu
  • George Neculcea
  • SorinN
  • Florin Bonghene
  • Bogdan Taga
  • Andreea Cristina
  • Kyty8585

Regulament Concurs

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE "APLICA si CASTIGA!"

Cauta postul care ti se potriveste si Aplica! Inscrie-te in concurs si ai sansa sa castigi unul din cele 10 (zece) expemplare "Arta Memoriei", cartea care te invata sa memorezi si sa inveti eficient!

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici la oricare dintre posturile disponibile! Cauta insa postul care ti se potriveste! O singura aplicare garanteaza intrarea in concurs! Mai multe aplicari nu inseamna mai multe sanse!

SECTIUNEA 1: ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEICampania publicitara "Pune-ti prietenii la munca!" ("Campania") este organizata si desfasurata de site-ul www.Quickjobs.ro. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.Quickjobs.ro Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.Quickjobs.ro

SECTIUNEA 2: ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la contact@quickjobs.ro pe intreaga durata a Campaniei, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI
Campania va fi lansata la data de 01 Octombrie 2006 si va dura pana la data de 31 Octombrie 2006.
Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Toate premiile prevazute in prezentul Regulament Oficial trebuie sa fie revendicate pana cel mai tarziu la data de 15 Noiembrie 2006.

Fiecare runda se finalizeaza cu o extragere la sorti care are ca premiu 10 (zece) exemplare din cartea "Arta Memoriei"

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE 
1. Aceasta Campanie este deschisa numai persoanelor fizice cu domiciliul/rezidenta in Romania, cu varsta de minimum 16 ani.
2. La Campanie nu au dreptul sa participe angajatii si colaboratorii www.Quickjobs.ro precum si rudele acestora (copii, parinti, sot/sotie).
3. Participarea la Campanie implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament Oficial precum si acordul castigatorilor referitor la faptul ca persoana lor, numele, localitatea in care domiciliaza si fotografia lor pot fi facute publice si folosite īn materiale foto, audio si video de catre Organizatori fara nici un fel de plata aferenta.
4. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.
Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare.
 
SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

Inscrierea in CampanieVizitatorii care indeplinesc conditiile de participare prevazute la prevazute la Sectiunea 3 de mai sus se pot inscrie in Campanie folosind Mecanismul de Inscriere de mai jos.

Mecanismul de inscriere1. Participantii la campanie trebuie sa intre pe site-ul www.Quickjobs.ro si sa aplice la oricare dintre ofertele de munca afisate pe site-ul www.Quickjobs.ro.
2. Participantul trebuie sa furnizeze o adresa de email valida in campul prevazut ca atare de organizatori.

3. Initiatorul declara pe propria raspundere ca adresa de mail inscrisa ii apartine si poarta toata responsabilitatea initiativei de a se inscrie in concurs.

SECTIUNEA 6:EXTRAGEREA POTENTIALILOR CASTIGATORI
Pentru fiecare runda se va organiza cate o extragere care va desemna cate 10(zece) castigatori, astfel:
         In data de 03 Noiembrie 2006 va avea loc extragerea, la care participa toti participantii inscrisi si inregistrati in perioada 01 Octombrie – 31 Octombrie 2006. 
    

In cadrul fiecarei extrageri se vor selecta 10(zece) participanti fiecare indeplinind cumulativ urmatoarele conditii:
    1. S-a inscris ca si participant la concursul „Aplica si Castiga!"
    2. Are 16 ani impliniti la data inscrierii in concurs.
    3. Este cetatean roman sau rezident pe teritoriul Romaniei la data inscrierii in concurs.
    4. Confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Tragerile la sorti ale potentialilor castigatori vor fi efectuate de catre Organizator, la sediul acestuia, in prezenta unei comisii formata dintr-un reprezentant al Organizatorului si un jurist.  Organizatorul garanteaza ca mecanismul de extragere al castigatorilor este impartial si complet aleatoriu.

Īn eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei adrese de email, decizia comisiei este definitiva. Eventualele contestatii vor fi luate īn consideratie pāna la data de 15 Noiembrie, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate īn considerare

SECTIUNEA 7: PREMIILE CAMPANIEI
In cadrul acestei Campanii, se vor acorda 10(zece) exemplare din cartea "Arta Memoriei", cartea care te invata cum sa memorezi si cum sa inveti eficient:   

Numarul premiilor oferite in promotie nu va fi depasit sub nici o forma. Cāstigatorii premiilor nu au posibilitatea de a primi contravaloarea īn bani a premiilor castigate si nici de a cere modificarea parametrilor premiilor. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda garantie pentru premiile acordate, acestea fiind in sarcina producatorului echipamentului respectiv.

SECTIUNEA 8: DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATORILOR
Desemnarea si anuntarea cāstigatorilor se va face astfel:

Prin publicarea Numelor Castigatorilor pe site in sectiunea Concurs, incepand cu data de 03 Octombrie 2006. Castigatorii vor fi de asemeni anuntati prin email privind castigarea premiului. Suplimentar vor fi contactati telefonic in cazul in care au furnizat un numar de telefon valid in urma corespondentei pe email.

Cāstigatorii vor intra īn posesia premiului īn termen de maxim 7 de zile de la data revendicarii acestuia. Īn circumstante care nu depind de Organizator, acesta nu īsi asuma responsabilitatea respectarii termenului mentionat anterior. Castigatorii sunt obligati sa raspunda in 3 zile la mailul primit din partea organizatorului pentru a furniza adresa la care va fi trimis coletul. In cazul neconfirmarii, premiul se anuleaza.

SECTIUNEA 9: INTRAREA IN POSESIE A PREMIULUI
Organizatorul va trimite la adresa mentionata de catre castigator un colet continand premiul la care castigatorul este indreptatit, toate costurile aferente expedierii revenind in sarcina Organizatorului.

SECTIUNEA 10. RESPONSABILITATI
1. Adresa de mail trebuie sa fie valida, altfel initiatorul mesajului este scos din concurs. Quickjobs nu poate fi facut in nici un fel responsabil de initiativa si punerea in executie a initiativei privind inscrierea in concurs sau inscrierea in concurs cu adresa altei persoane, singurul responsabil fiind initiatorul acestei actiuni, Quickjobs.ro doar punand la dispozitia acestuia platforma tehnica ce permite executia.
2. Organizatorul promotiei nu īsi asuma responsabilitatea pentru:
       a. Inscrierile la concurs primite dupa data de 31 Octombrie 2006. 
       b. Neridicarea coletului continand premiul.
       c. Declararea unor date personale false sau eronate.
3. Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre cāstigatori īn conformitate cu Legea 571/2003 privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura īn legatura cu acestea fiind īn sarcina exclusiva a cāstigatorului.

SECTIUNEA 11: PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Īn conformitate cu legislatia aplicabila, Organizatorul are obligatia sa faca publice numele cāstigatorilor si cāstigurile acordate īn cadrul acestei Campanii. Castigatorii vor fi anuntati public pe site-ul www.Quickjobs.ro  
Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii declara expres ca sunt de acord cu regulamentul promotiei.
Quickjobs declara ca nu va utiliza in nici un fel si nu va prelucra datele cu caracter personal ale participantilor decat in scopul contactarii castigatorilor in vederea remiterii premiului castigat.

SECTIUNEA 12: LITIGII
Īn cazul unor potentiale litigii aparute īntre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate īn litigiu vor īnainta litigiul spre solutionare instantelor competente romāne.