Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Coltul de Fun
QuickJobs

Coltul de Fun :: Regulamentul de Ordine Interioara

Glume pe Categorii Profesionale Fun Dictionar HR Munca...nu e pentru mine Humoroscop Perle Anunturi Mica Publicitate Diverse Citate celebre Sfaturi pentru Managerii de HR Regulamentul de Ordine Interioara

Regulamentul de Ordine Interioara

Concediu Medical: Incepand de astazi nu mai poate fi acceptata o biata hartie de la medic ca si scuza a absentelor de la munca. Din moment ce esti capabil sa mergi la medic inseamna ca esti capabil sa vii la serviciu.

Operatiile medicale: Incepand de astazi, operatiile de orice fel sunt interezise. Atat timp cat esti angajat aici, ai nevoie de toate organele. Te-am angajat intact. Eliminarea sau modificarea unui organ costituie abatere disciplinara si se pedepseste cu concedierea.

Tinuta vestimentara: Fiecare trebuie sa se imbrace conform nivelului sau salarial. Acceptam ca valoarea totala a hainelor pe care le porti sa atinga maxim 10% din salariul lunar. Daca vedem ca vii cu un ceas de firma sau cu o geanta de brand, vom considera ca iti merge bine si nu vei primi marirea de salariu ceruta. A, si apropo.. intotdeauna acoperiti-va spatele!

Zilele libere: Toti angajatii beneficiaza de 104 zile libere pe an: acestea sunt Sambata si Duminica. Ca bonus din partea companiei se mai acorda ca zile libere: 1 Ianuarie, 1 si 25 Decembrie.

Concediile: Concediile se pot lua oricand in intervalul amintit la capitolul Zile libere.

Pauza de masa: Pauza de masa se fixeaza in functie de greutate. Compania noastra duce o politica echitabila si de aceea: cei foarte slabi, sub 50 Kg. vor beneficia de o pauza de 30 minute, pentru ca trebuie sa manance mai mult, sa ajunga in sfarsit sa arate mai sanatos. Cei de greutate normala vor benefica de 15 minute, este suficient pentru un sandwitch. Cei extraponderali vor beneficia de o pauza de masa de 5 minute, nu este necesar mai mult pentru a lua o pastila de slabit!

Accesul la toaleta: Accesul la toaleta este strict reglementat. Accesul la toaleta se poate face numai utilizand cardul electronic personal. Fiecare angajat primeste 20 de credite. Un credit echivaleaza cu o singura utilizare a toaletei. Dupa epuizarea celor 20 de credite, angajatii trebuie sa astepte urmatoarea luna pentru reincarcarea  creditului. Nimeni nu poate utiliza toaleta pentru mai mult de 3 minute. Dupa 3 minute, usa de acces se deschide automat iar camera de luat vederi va face o poza care va fi postata pe intranetul companiei. Dupa 3 astfel de poze, cel vinovat este pasibil de desfacerea imediata a contractului de munca.

Munca in echipa: Este una dintre principalele valori ale companiei noastre. Se refera la o multime de oameni facand ce zice seful si nimic altceva!

Comunicarea: Stim ca sunt probleme de comunicare cu managementul, dar nu vom discuta asta cu angajatii!

Reclamatiile: Spune-i sefului tau adevarul, si adevarul te va face liber!

Greselile: A gresi este omeneste, dar este impotriva politicii firmei noastre!

Decese: Nu exista nici un motiv pentru a lipsi de la serviciu. Nu se poate face nimic pentru cei decedati. Se recomanda sa va programati astfel de evenimente in a doua parte a zilei, dupa terminarea programului de munca si sa anuntati cu 2 saptamani inainte intentia de a participa la inmormantari. Daca totusi evenimentul are loc in timpul serviciului, se va respecta urmatoarea procedura: persoana care observa ca unul dintre colegi nu misca, va anunta imediat un supervisor. Acesta va demara imediat o ancheta, actionand cu atentie deoarece starea celui decedat nu se deosebeste in anumite cazuri de conduita normala de munca in cazuri avansate de oboseala. In aceste cazuri se va utiliza testul "Avansului la salariu": se va intinde angajatului un cec in valoare de un salariu lunar. Daca acesta nu schiteaza nici un gest care sa tradeze intentia de a apuca cecul, atunci se va conchide fara dubiu ca angajatul este in stare de rigor mortis. Se va solicita legistului confirmarea exacta a orei decesului deoarece compania noastra nu plateste ore suplimentare mortilor.

Diverse: Pentru utilizarea toaletei a fost insituita o noua regula democratica: toti angajatii vor folosi toaleta in ordine alfabetica intre 08.00 si 09.00, in functie de programatorul afisat. Daca v-a trecut randul va trebui sa asteptati pana a doua zi. Eventual puteti face schimb de loc cu alt angajat, dar numai cu aprobarea supervizorului direct. Se face cunoscut ca acelasi interval de timp este rezervat pauzelor de tigara deoarece fiecare dintre voi a declarat la angajare ca poseda abilitati de multitasking. Va reamintim ca programul de munca incepe la ora 09.00

Demisia: Nimeni nu isi da demisia din aceasta companie: veti fi concediatii inainte de a apuca sa demisionati. Nu aveti voie sa trantiti usa la plecare si nici sa injurati printre dinti!