Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Africa Sud

1. www.findajobinafrica.com rank 5
Unul dintre cele mai importante portaluri de recrutare din Africa, este punctul de pornire in cautarea unui job in marea majoritate a statelor continentului african. Un site excelent structurat, oferind servicii de recrutare generale. Avand o baza de date de peste 70.000 Cv-uri, site-ul este apreciat si utilizat de angajatori. 
2. www.pnet.co.za rank 5
Cu peste 6000 de oferte de munca, culese din intregul continent de la peste 140 de agentii de recrutare si nenumarati anhajatori individuali,cu peste 120.000 de aplicanti si in jur de 200.000 de vizitatori unici pe luna, site-ul se inscrie in categoria site-urilor de elita.Toate serviciile oferite aplicantilor sunt gratis.
3. www.careerjunction.co.za rank 5
Foarte bogat in informatii si sfaturi privind cariera, este in acelasi timp un foarte important portal de recrutare pentru Africa. Peste 3000 de oferte de munca, pentru toate domeniile, indiferent de nivelul managerial. Bine realizat grafic.Cel mai important site de recrutare online din Africa. Singur site ce a primit certificatul de securitate privind confidentialitatea cv-urilor.
4. www.jobmaroc.co.ma rank 4
Cu peste 15.000 de cv-uri, este un site important pentru Maroc, apreciat ca atare de angajatori. In permanenta sunt cel putin 400 de oferte de munca, structurate pe categorii, pentru toate nivelele de executie. Limba de baza este franceza. Link-uri utile, ofera insa putine informatii sau sfaturi.
5. www.icijob.com rank 4
Unul dintre cele mai importante site de recrutare online din Africa. Variante in limba franceza si engleza. Ofera posturi pentru orice nivel. 
6. www.hjajobs.net rank 4
Site de recrutare international(Harrison Jones Associates). Bine structurat, ofera posturi indiferent de nivel, dar preponderent pentru pozitii de top. Cu o experienta de peste 10 ani, site-ul este accesat de expatriatii care isi cauta un post de manager in Africa si nu numai. 
7. www.executivesontheweb.com/sa/ rank 4
Cel mai important site african destinat segmentului managerial.Site-ul ofera un numar impresionant de posturi excelent salarizate, motiv pentru care este recunoscut la nivel mondial de catre cei interesati de posturi de top. Ofera posturi si in tari din Europa, in principal din Anglia. Suport pentru engleza, franceza, spaniola.
8. www.jobs.co.za rank 4
Ofera servicii de recrutare cu precadere pentru Africa, dar este un site de recrutare international nespecializat. Ofera servicii precum newsletter, instiintare prin email privind noile posturi, informatii si sfaturi.
9. www.e-merge.co.za rank 4
Site de recrutare si intermediere online specializat pe domeniul IT. Ofera foarte multe posturi in domeniu, excelent salarizate pentru specialisti cu experienta in Java, Oracle, SAP, Telecom sau produse Microsoft.
10. www.mhaviation.co.za rank 4
Agentie de recrutare dedicata in principal domeniului aeronautic. Ofera posturi specializate pentru liniile aeriene din Africa, pentru piloti, insotitori de zbor, personal tehnic. Nu este uitat nici personalul de la sol sau cel de pe transportul aerian de marfa.
11. www.kpr.co.za rank 3
Site specializat pentru domeniu metalurgic, industrial. Ofera posturi pentru ingineri, constructori, mecanici, supervizori santier, sefi de echipa, consultanti calitate, specialisti achizitii.
12. www.jobfood.com rank 3
Site specializat in recrutarea online pentru domeniul alimentar.
13. www.itselect.co.za rank 3
Important site de recutare pentru Africa de Sud. Peste 20.000 de aplicanti in baza de date. Locata in Cape Town, agentia aflata in spatele site-ului are peste 25 de ani experienta in domeniul recrutatii IT. Un numar mediu de oferte,dar sunt posturi interesante, pentru orice nivel. 
14. www.netcareersonline.com rank 3
Informatii interesante despre cariera. Cum trebuie realizat un Cv, ponturi pentru interviu, noutati privind ultimile posturi in Africa. Bine structurat, bogat in informatii.
15. www.afriquemploi.com rank 3
Site de recrutare general. Acopera intreg continentul. Ofera servicii de newsletter cu ultimile oferte. 
16. www.amsco.org rank 3
Importanta agentie de recrutare si executive search din Africa, detinand mai multe birouri in Harare, Abidjan, Nairobi, Port Louis, Lagos, si Accra. Headquarter in Amsterdam. Furnizeaza si servicii de training pe piata locala.
17. www.recruiting.co.za rank 3
Site al unei agentii de top, specializate in oferte de munca pentru domeniul IT. Cu peste 100 de oferte strict in acest domeniu, site-ul poate fi un punct de pornire pentru o cariera in Africa.
18. www.volunteerafrica.org rank 3
Site exclusiv pentru voluntariat. Site-ul este realizat de una dintre cele mai importante organizatii non-profit din Africa, organizatie ai carei membrii doresc sa sprijine comunitatile sarace, oferindu-si serviciile gratuit. Chiar daca nu este un site dedicat celor care isi cauta un loc de munca, site-ul este important pentru contactele pe care le faciliteaza cu diverse organizatii.
19. www.careerpathfinders.co.za rank 3
Site specializat pe domeniul Hotelier. Ofera un numar impresionant de joburi in hoteluri de minim 4 stele dar si in cazinouri sau restaurante. Echilibrat, pot fi gasite atat pozitii de entry level cat si pozitii manageriale.
20. www.contractit.co.za rank 3
Agentie de recrutare, intermediaza posturi de munca numai pentru Africa de Sud, domeniul IT.
Inainte Ultima