Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Brazilia

1. www2.curriculum.com.br rank 5
Peste 500.000 de Cv-uri in baza de date, peste 20.000 de angajatori, peste 12.000 de oferte de munca online in Brazilia. Unul dintre cele mai importante site-uri de recrutare, bogat in informatii, bine realizat grafic. Posturi pentru telefonie, vanzari, marketing, auto, telemarketing, IT (programatori)...etc. Informatii si statistici despre piata muncii, ghidul profesiilor, informatii despre cariera.
2. w7.bumeran.com rank 5
Brazilia, Argentina, Chile, Mexic, Venezuela sunt principalele tari de interes. Oferta se extinde si in alte tari de exemplu Spania, Portugalia.... Peste 60.000 de aplicanti in baza de date, peste 15.000 de oferte de munca. Printre clienti se numara Kraft, Nestle, Accenture, Jumbo, PriceWaterHouseCoopers, General Electric, Novartis, WalMart. 
3. www.farmatalento.com rank 5
Site-ul numarul 1 de recrutare in domeniul farmaceutic. Zona de interes America Latina, cu precadere Brazilia si Venezuela, Spania.
4. www.untrabajo.com rank 5
Mii de locuri de munca in Spania (Barcelona, Madrid, Cordoba, Salamanco, Saragoza) in toate domeniile: Agricultura, Constructii, Turism (Hotel, Restaurant, Catering), IT. 
5. www.tuempleado.com rank 3
Tarile de interes sunt Brazilia, Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Mexic. Accesul la site se face insa numai dupa inregistrare si crearea unui cont de utilizator.
6. www.empleos.net rank 3
Posturi de munca in Spania, Brazilia, Argentina, in general in America Latina. Toate ofertele sunt prezentate in spaniola si engleza.
7. www.empleate.com rank 3
Posturi de munca in Spania, Brazilia, Argentina, in general in America Latina. Toate ofertele sunt prezentate in spaniola si engleza.
8. www.cvmaker.net rank 3
Informatii si sfaturi utile privind realizarea Cv-ului in Spaniola, Italiana, Engleza sau Franceza. Site-ul va pune la dispozitie o serie de modele si exemple. De asemenea ofera posibilitatea cautarii unui loc de munca intre ofertele prezente. 
9. cvlatino.com rank 3
Doriti sa lucrati in Spania, Portugalia sau SUA? Atunci acesta este un site potrivit.
10. www.computrabajo.com rank 3
Vezi descrierile anterioare
11. www.codner.com.ar rank 3
Agentie de recrutare in domeniu tehnic si IT. Puteti beneficia online de serviciile unui consultant.