Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Canada

1. www.careerexchange.com rank 5
Puternic motor de cautare pentru locuri de munca in SUA si Canada in principal, dar si pentru restul lumii. Toate domeniile de activitate. Oferte full time, part time si pe baza de contract.
2. www.careerclick.com rank 5
Cel putin 300 de oferte active pe acest site, destinat in egala masura suportului si consultantei in domeniul orientarii profesionale. Sectiune de construire online a Cv-ului, informatii despre targuri de job-uri, profile de companii angajatoare, serviciu de email alert. Prin colaborarea cu cele mai puternice ziare locale, site-ul promoveaza online cele mai noi anunturi din presa scrisa.
3. www.canjobs.com rank 5
Mii de locuri de munca in toate regiunile si subregiunile Canadei. Sunt acoperite toate domeniile de activitate, oferte variate: auto, call center, comunicatii, inginerie, finante, hotel, turism, restaurant, IT, logistica, marketing, asistenta medicala, vanzari...Site bogat si complex.
4. www.job.com rank 5
Foarte puternic site de recrutare din Canada, punand la dispozitia vizitatorilor sai mii de locuri de munca din domenii precum: IT, healthcare, industrial (inginerie, productie), constructii, finante-banci, resurse umane, vanzari, comert, HVAC. Site-ul ofera servicii auxiliare de consultanta in realizarea Cv-ului, sfaturi si indrumari privind cariera, distributie directa catre angajatori.
5. www.monster.ca rank 5
Cel mai mare site de recrutare din lume (peste 1.000.000 de oferte indexate in motoarele proprii). Locuri de munca in: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
6. jobfutures.ca rank 5
Site de recrutare canadian, foarte bine structurat si bogat in informatii, inclusiv informatii explicit adresate celor interesati sa emigreze in Canada. Locuri de munca in toate domeniile si regiunile majore.
7. jb-ge.hrdc-drhc.gc.ca rank 5
Locuri de munca inclusiv pentru studenti in toate regiunile din Canada: Ontario, British Columbia, Nova Scotia, Ontario, Quebeq, Saskatchewan, New Brunswick... Ofertele provin din toate domeniile de activitate. Site-ul se adreseaza inclusiv nonrezidentilor, pentru care furnizeaza link-uri catre Serviciul Canadian de Imigrare.
8. www.allstarjobs.ca rank 5
Site-ul numarul 1 in domeniul recrutarii online pentru Canada. Site-ul ofera acces la cateva mii de oferte de munca pentru toate domeniile de activitate. Sectiune de link-uri, serviciu de distributie directa a Cv-ului catre 1700 de angajatori. Site-ul are afiliate 110 site-uri regionale, ofertele fiind reinnointe zilnic.
9. ca.hotjobs.yahoo.com rank 5
Sectiunea de locuri de munca pentru Canada, a binecunoscutului si puternicului portal Yahoo. Foarte bogat in oferte de calitate.
10. www.careerbuilder.com rank 5
Portal complex cu informatii despre cariera si piata muncii. Foarte util pentru cei care vor sa inteleaga piata muncii din SUA (inclusiv informatii despre nivelul de salarii pe profesii si ocupatii). In plus numeroase oferte de munca din toate domeniile.
11. www.workopolis.com rank 5
Un site de career management, cu sfaturi si indrumari, informatii utile celor interesati sa emigreze in Canada, cum sa obtii informatii despre nivelul salarial caracteristic unui domeniu de activitate, job-uri pentru studenti, link-uri catre site-uri de locuri de munca. Pe langa aceste informatii site-ul ofera acces la cateva mii de locuri de munca in Canada.
12. www1.sympatico.ca/Contents/Careers/ rank 5
Un site de career management, cu sfaturi si indrumari, informatii utile celor interesati sa emigreze in Canada, cum sa obtii informatii despre nivelul salarial caracteristic unui domeniu de activitate, job-uri pentru studenti, link-uri catre site-uri de locuri de munca. Pe langa aceste informatii site-ul ofera acces la cateva mii de locuri de munca in Canada.
13. www.ele-spe.org rank 4
Serviciu electronic de mediere a muncii in Canada. Site-ul isi propune sa gaseasca automat corespondenta dintre profilele setate de candidati respectiv necesitatile postate de catre angajatori. In acelasi timp permite userilor inregistrati accesul la numeroase posturi de munca segmentate regional.
14. overview.careeredge.ca rank 4
Site destinat tinerilor, sustinut de o organizatie non-profit care isi propune sa ii ajute pe cei aflati la inceputul carierei sa depaseasca pragul "no experience, no job, no job, no experience". Site-ul organizeaza o serie intreaga de programe de internship, inclusiv pentru tineri cu dizabilitati. Interesanta este sectiune destinata tinerilor provenind din alte tari.
15. www.allcanadianjobs.com rank 4
Site-ul ofera contra cost un serviciu de distribuire Cv, promitand inscrierea in baza de date a peste 1000 de site-uri de recrutare din intreaga lume. In felul acesta economisiti timp si bani recuperand zeci de ore altfel obligatoriu de petrecut pe net. O a doua sectiune a site-ului conduce catre un interesant site cu oferte de munca pentru acasa(oferte valabile doar pentru rezidenti SUA&Canada).
16. www.netjobs.com rank 4
Site de recrutare pentru SUA. Puteti cauta postul preferat in functie de domeniu de activitate sau in functie de locatie. Interesanta este facilitatea de a cauta locuri de munca dupa angajatori.
17. www.jobs.gc.ca rank 4
Un bun punct de plecare pentru tinerii aflati in cautarea unui loc de munca, nu atat prin numarul ofertelor pe care le prezinta online, cat prin informatii si perspectivele pe care le deschide catre diverse programe guvernamentale. Sectiunea pentru studenti (in universitatile canadiene) ajuta peste 7000 de studenti/an sa acumuleze experienta.
18. www.jobpostings.net rank 4
Site de recrutare pentru studenti si proaspat absolventi pentru SUA. Site-ul isi propune sa ajute tinerii aflati in cautarea primului loc de munca. Ofertele provin din domeniul medical, financiar, guvernamental, administrativ, voluntariat, ONG-uri, vanzari, educational... Sunt prezentate programe de internship si de asemeni exista o intreaga sectiune cu sfaturi utile pentru realizarea Cv-ului, prezenarea la interviu, accesarea unor companii...
19. www.actijob.com rank 3
Site canadian de recrutare in engleza si franceza. Ofertele provin din sanatate, cultura, business, vanzari, productie, IT. Oferte part-time, full time, job-uri pentru studenti.
20. www.canadajob.com rank 3
Site canadian de recrutare in engleza si franceza. Ofertele provin din sanatate, cultura, business, vanzari, productie, IT.