Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Cehia

1. www.jobs.cz rank 4
Unul dintre cele mai importante site-uri de recrutare online din Cehia, oferind servicii inovatoare vizitatorilor sai. Cu peste 40.000 de utilizatori zilnici, site-ul este foarte popular. Printre angajatori se numara Walmark, Eurotel, Deloitte & Touche, Robert Bosch, EDS, T-Mobile. 
2. www.jobmaster.cz/ rank 4
Peste 1800 de locuri de munca in toata Cehia, in domeniile: Financiar, Tehnologic, Administrativ-Secretariat, Banci, IT. Printre angajatori se numara firme internationale renumite. Site-ul prezinta si versiune in limba engleza. 
3. www.jobserver.cz rank 4
Locuri de munca in Cehia. Numeroase oferte indiferent de domeniu sau nivel managerial. Se poate posta un CV online sau se poate cauta in baza de date cu angajatori. Site-ul are si versiune in limba engleza. 
4. www.hofirek.cz rank 4
Foarte multe oferte de munca. Una dintre cele mai importante agentii locale de recrutare. Posturi foarte interesante pentru orice domeniu si nivel. Site-ul ofera si varianta in limba Engleza.
5. www.hledampraci.cz rank 4
Un site excelent dedicat celor care isi cauta ul loc de munca in Cehia. Ofera posturi in domeniu secretariat-administrativ, turism-hotel, economic, tehnic, medical. Site-ul ofera posibilitatea cautarii avansate pe domenii si profesii sau angajatori. 
6. www.prace.cz rank 4
Mii de oferte de locuri de munca pe unul dintre cele mai importante site-uri de recrutare din Cehia. Link-uri utile, informatii si noutati.
7. www.manmark.cz rank 3
Link-uri utile pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca fie in Cehia fie in Slovacia.
8. www.jobservice.cz rank 3
Locuri de munca pentru studenti si nu numai. Informatii utile despre cariera.
9. www.hr-server.cz rank 3
Site complex al unei agentii locale. Ofera angajatorilor numeroase servicii atractive, avand oferte inclusiv pentru munca temporara sau executive search.
10. www.aditus.cz rank 3
Agentie de recrutare. Ofera posturi in domeniu secretariat-administrativ, turism-hotel, economic, tehnic, medical. Site-ul ofera posibilitatea cautarii avansate pe domenii si profesii sau angajatori. 
11. prace.infofirmy.cz rank 3
Bursa de locuri de munca in Cehia.Posturi in domeniu secretariat-administrativ, turism-hotel, economic, tehnic, farmaceutic. Site-ul ofera posibilitatea cautarii avansate pe domenii si profesii sau angajatori.
12. www.jobs21.cz rank 2
Inscriere in baza de date, testare psihologica si grafologica, servicii adiacente. 
13. www.stunite.cz rank 2
Locuri de munca in special in domeniul IT (peste 200 de oferte). Consultanti IT, programatori, agenti vanzari. Link-uri catre site-uri asemanatoare in Cehia sau in restul lumii.
14. www.pracerizenazdomu.com rank 2
Agentie de recrutare. Site-ul permite aplicarea online.