Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Chile

1. www.trabajosnet.com rank 4
Tarile de interes sunt Argentina, Chile, Peru, Venezuela, Costa Rica si Mexic. Facil, structurat pe doua sectiuni majore destinate Angajatorilor si Aplicantilor, site-ul ofera sectiune privind cariera, informatii si noutati, link-uri utile, legislatie.
2. www.trabajando.com/chile/personas/ rank 4
Unul dintre cele mai importante site-uri de recrutare din America Latina. Face referire la Argentina, Chile, Columbia, Mexic, Peru, Venezuela. Sunt intermediate numeroase locuri de munca, indiferent de domeniu.
3. www.computrabajo.cl rank 4
Bursa de locuri de munca in Chile. Posturi in domeniu secretariat-administrativ, turism-hotel, economic, tehnic, medical. Site-ul ofera posibilitatea cautarii avansate pe domenii si profesii sau angajatori. CompuTrabajo este un puternic lant de site-uri cu acest nume destinat pietei Americii Latine, cu prezenta in: Bolivia, Argentina, Columbia, Costarica, Cuba, Chile, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguai, Peru, Puerto Rico, Uruguai, Venezuela si Spania.
4. www.ithunter.cl rank 4
Un foarte puternic site specializat exclusiv pe domeniul IT(programatori, specialisti hardware, consultanti tehnici, specialisti ERP,vanzari IT. Cauta personal cu experienta in UNIX (Solaris, Dynix, HP-UX), Windows si NT, Visual Basic, Power Builder, C/C++/Java, SQL, RDBMS si ORDBMS(Oracle, Sybase, Ingres, DB2 si Informix), aplicatii ERP si CRM (SAP, People soft, Baan). Peste 6000 de aplicanti in baza de date, in jur de 300 de candidati plasati pe an.
5. www.trabajando.com rank 4
Destinat in principal pietelor din Argentina, Chile, Columbia, Mexic, Peru si Venezuela. Site cu trafic important, dar axat pe functiile principale, fara prea multe articole sau materiale privind cariera.
6. www.barrioalto.cl rank 3
Site-ul agentiei de recrutare Barrio Alto. Exista si versiune in limba engleza. Axat in principal pe domeniile: tehnic(inginerie), medical(asistente medicale), bancar, turism (hotel, restaurant).
7. www.alempleo.com rank 3
Locuri de munca pentru toata America Latina, prezentate pe tari. Informatii si sfaturi utile. Link-uri catre alte site-uri majore de recrutare online. Datorita parteneriatului cu LatinAmericanJobs permite extinderea cautarii la nivel international.
8. www.infoempleo.cl rank 3
Serviciu national de ocupare a fortei de munca in Chile.
9. www.empleate.com rank 3
Locuri de munca in Chile,Spania(Madrid, Valencia, Barcelona, Sevilia, Zaragoza...)! Comert, Agricultura, Industrie, Constructii! Alta tara de interes este Mexic.
10. www.conductoresprofesionales.cl rank 3
Site specializat, oferind locuri de munca pentru soferi, indiferent de categorie, pe intreg teritoriul statului Chile.Informatii si noutati utile celor care vor sa aplice pentru aceste posturi. 
11. www.vigo.cl rank 3
Agentie de recrutare in Chile. Printre clienti se numara Daewoo, Alianz, Colgate, Williamson plus importante companii chiliene. Se poate initia un dialog prin email, respectiv se poate trimite un Cv. 
12. www.headhunter.cl rank 3
Firma de consultanta in resurse umane specializata pe nivelul managerial si head-hunting. Din acest motiv ofera posturi atractive in companii importante. 
13. www.enlaceconsultores.cl rank 3
Agentie privata de recrutare. Intermediaza in principal posturi manageriale.
14. www.allot.cl rank 3
Firma de recrutare si consultanta in resurse umane, nivelul managerial. Ofera posturi aproape exclusiv in firme multinationale.
15. www.sence.cl rank 3
Site-ul Ministerului Muncii in Chile. Important prin numarul de oferte si informatiile pe care le ofera despre politica oficiala privind piata muncii. 
16. www.farox.com rank 2
Site de recrutare online. Tara de interes: Chile.
17. www.enterstaff.cl rank 2
Agentie privata de servicii in domeniu resurse umane. Site-ul permite trimiterea cv-ului online. 
18. www.serem.cl rank 2
Agentie de recrutare in Chile. Site-ul permite preluarea online a cv-urilor aplicantilor in asteptarea unor oferte de munca.
19. miniweb.telsur.com/goulphar/ rank 2
Site de resurse umane si oferte de munca in Chile.
20. www.cdo.cl rank 2
Oportunitati de munca in Santiago de Chile in domenii precum telefonie mobila, banci, alimentatie, turism.