Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: China

1. www.recruit.net/ rank 5
Site specializat pe domeniul IT. Mii de locuri de munca in tari din Asia precum: China, Japonia, Hong Kong, Malaiezia, Singapore sau Filipine in cele mai marii companii ale lumii. Cauta specialisti in IT SALES & MARKETING, ERP, CONSULTING, PROJECT MANAGEMENT, SYSTEM ADMINISTRATION, APPLICATION SUPPORT, HARDWARE ENGINEERING, C++ DEVELOPMENT, JAVA DEVELOPMENT, WEB / MULTIMEDIA DESIGN. Ofera locuri pentru cei care cunosc JAVA, SQL , C++, SAP, ASP, XML, SYBASE, SOLARIS, LINUX, JSP, DCOM, PHP, SOAP, CCIE, WML.
2. www.jobsdb.com/ rank 5
Locuri de munca in Asia: Filipine, Hong Kong, Singapore, Japonia, Malaezia, China, India, Coreea, Taiwan si Tailanda,Indonezia. Dar exista si oferte din SUA, ori Australia. Mii de locuri de munca pentru fiecare dintre aceste tari. Domenii de interes: Contabilitate, IT, General Management, Vanzari, Marketing, Resurse Umane, Telecomunicatii, Finante-Banci.
3. www.jobaa.com/ rank 5
Site de recrutare international. Locuri de munca in Filipine, Hong Kong, Singapore, Japonia, Malaezia, China, India, Coreea, Taiwan si Tailanda,Indonezia, SUA, Canada, Australia. Locuri de munca in cele mai mari companii ale lumii in IT, Turism, FMCG, Medicina, Vanzari, Telecom.
4. www.51job.com/default-e.php?from=inner rank 5
Unul dintre gigantii industiriei mondiale de recrutare: 650.000 de oferte de munca grupate in 150.000 de anunturi! Site-ul exceleaza prin organizare si viteza si desigur abunda in oferte de munca pentru toate domeniile: IT, constructii, horeca, turism, travel, medical, inginerie, printing, chimie, transport, cercetare, servicii, agricultura...
5. www.chinaeducationexchange.org/ rank 5
Puternic site de recrutare care ofera vorbitorilor fluenti de engleza posibilitatea de a lucra in domeniul educational in China. Ofertele provin in principal de la scoli si insitutii de formare. Site-ul este interesant si datorita programelor de intership ori ofertelor tip scoala de vara.
6. www.u88.info/DesktopDefault.aspx rank 5
Puteti lucra in China de acasa! Este suficient sa aveti o conexiune la internet! Site-ul ofera posibilitatea cunoscatorilor de limba engleza, specialisti in diverse domenii, sa lucreze pentru companii chineze, indiferent de tara de origine si fara a se deplasa acolo. Programul este flexibil, in general ofertele sunt part-time.
7. www.jobasia.com/ rank 4
Un foarte puternic site de recrutare pentru Asia. Utilizeaza un motor ingenios de cautare dar pentru a beneficia de serviciile site-ului inregistrarea ca membru este obligatorie.
8. www.jobaccess.com/ rank 4
Locuri de munca in Hong Kong, Singapore, Japonia, Malaezia, China, India, Coreea, Taiwan si Vietnam. Site bogat si complex. Posturi in IT, Turism, FMCG, Medicina, Vanzari, Telecom.
9. www.asiadragons.com/employment/home.shtml rank 4
Desi nu are un design foarte reusit, site-ul ofera incredibil de multe locuri de munca in intreaga Asie. Un alt dezavantaj este cel al slabei structurari a ofertei, dar posibilitatea de cautare prin cuvinte cheie pe pagina, permite in final localizarea postului dorit. Datorita bazei de date privind ofertele de locuri de munca, in cele mai variate domenii, site-ul este unul dintre cele mai puternice.
10. asiaco.com/ rank 4
Puternic site de recrutare online din Asia. Acopera China, Hong Kong,Taiwan, Japan, South Korea, Singapore, Malaysia, India, Philippines, Thailand, Indonesia, Pakistan, Vietnam. Dar exista oferte si Europa sau Statele Unite. Numeroase informatii si link-uri. Adrese de contact si link-uri directe catre universitatile din Asia(burse si locuri de munca pentru tineri).
11. www.wang-li.com/ rank 3
Agentie de recrutare online care ofera posturi de munca in Hong Kong, Shanghai, Beijing si in toata China. Accesul la serviciile site-ului se face pe baza de cont utilizator, dar inregistrarea este free.
12. www.chinacareer.com/en/ rank 3
Agentie de recrutare specializata in executive search pentru marile companii multinationale din China (Coca-Cola, KPMG, IBM, Pfizer).
13. www.gemini.com.hk/ rank 3
Locuri de munca in China si Hong Kong. Ofertele sunt cel putin pentru middle management. Sunt postate de asemeni oferte de munca pentru joburi sezoniere sau munca temporara.