Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Columbia

1. www.adecco.com.co rank 5
Site-ul columbian al liderului mondial in resurse umane Adecco. Datorita oportunitatilor pe care le ofera, datorita faptului ca acopera toate nivelurile de executie si toate domeniile de activitate, Adecco este peste tot in lume un partener cautat, oferind in fiecare zi locuri de munca pentru sute de mii de oameni la nivel mondial.O agentie de recrutare profesionista.
2. www.computrabajo.com.co rank 5
Bursa de locuri de munca in Columbia. Posturi in domeniu secretariat-administrativ, turism-hotel, economic, tehnic, medical. Site-ul ofera posibilitatea cautarii avansate pe domenii si profesii sau angajatori. CompuTrabajo este un puternic lant de site-uri cu acest nume destinat pietei Americii Latine, cu prezenta in: Bolivia, Argentina, Columbia, Costarica, Cuba, Chile, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguai, Peru, Puerto Rico, Uruguai, Venezuela si Spania.
3. www.clickempleo.com rank 4
Unul dintre cele mai importante site-uri cu oferte de munca. Generos in informatii, cu un desig grafic reusit, ofera toate serviciile clasice si acces la numeroase posturi in intreaga tara. Printre clienti se numara Boehringen, Novartis, Intesa, Pfizer, Alpina.
4. www.tuempleado.com rank 3
Tarile de interes sunt Brazilia, Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Mexic. Accesul la site se face insa numai dupa inregistrare si crearea unui cont de utilizator.
5. www.trabajando.com rank 3
Destinat in principal pietelor din Argentina, Chile, Columbia, Mexic, Peru si Venezuela. Site cu trafic important, dar axat pe functiile principale, fara prea multe articole sau materiale privind cariera.
6. www.empleate.com rank 3
Site bogat in oferte si locuri de munca pentru Spania, Argentina, Chile, Columbia. Ofera servicii de newsletter, informatii variate, cautare structurata pe tari si domenii de activitate.
7. www.atiempo.com.co rank 3
Agentie de munca temporara. Prin cele 9 birouri din tara, agentia poate detine interesante oferte de munca.
8. www.alempleo.com rank 3
Locuri de munca pentru toata America Latina, prezentate pe tari. Informatii si sfaturi utile. Link-uri catre alte site-uri majore de recrutare online. Datorita parteneriatului cu LatinAmericanJobs permite extinderea cautarii la nivel international.
9. www.srlconsultores.com rank 3
Nu ofera in mod explicit locuri de munca, dar prin serviciile pe care le ofera, poate fi o cale de intrare in companiile locale.
10. www.top-management.com rank 3
Site-ul din Columbia al agentiei internationale Amrop, specializata in executive search si head-hunting. Clienti de prestigiu, servicii de calitate.
11. www.htm.com.co rank 3
Nu ofera in mod explicit locuri de munca, dar prin serviciile pe care le ofera, poate fi o cale de intrare in companiile locale. Site-ul are si versiunea in limba Engleza.
12. www.cvfuturo.com rank 2
Site adresat pietelor muncii din Venezuela, Mexic si Columbia.
13. www.sosempleados.com rank 2
Agentie de munca temporara. Agentia poate detine interesante oferte de munca.
14. www.acrecer.com.co rank 2
Site specializat in recrutarea pentru munca temporara, sezoniera sau cu durata determinta. Nu ofera online locuri de munca, dar prin natura activitatii, locurile de muca oferite pot fi o solutie de entry level.