Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Computers

1. www.jdecareers.com rank 5
Site ultraspecializat pentru domeniul ERP cu oferte excluiv pentru cunoscatorii JD Edwards(dupa inregistrare - gratuita, utilizatorul are acces la peste 1000 de oferte pentru SUA).
2. www.erpcareer.com rank 5
Peste 200 de oferte exclusiv pentru specialisti ERP( PeopleSoft, Oracle, SAP, JD Edwards, Siebel, Lawson, CRM, alte soft-uri ERP). Ofertele sunt in principal pentru SUA, dar pot fi identificate si cateva oferte internationale.
3. www.systemserp.co.uk rank 5
Companie de recrutare internationala numarul 1 mondial, specializata in identificarea de specialisti in ERP - SAP, Oracle, MBS Axapta, Navision, Peoplesoft (Ariba / Commerce 1), CRM - Siebel, Clarify, Navision, Bespoke Packages, ESolutions - BroadVision, ATG Dynamo, Intershop, Vignette, Epiphany. Posturi in toata lumea!
4. www.jobserve.com/IT/jobserve/homepage.asp rank 5
Cauta intr-o baza de date uriasa cu peste 23.000 de oferte numai pentru domeniul IT! Posturi pentru specialisti AS/400, ASP, C++, COBOL, CORBA, DHTML, XML, ColdFusion, Informix, Java, Linux, Lotus, NT, Oracle, Perl, PowerBuilder, SQL, Sybase, Unix, VB Script, WebDesign, ERP, SQL, Sybase, Unix, NT...
5. www.oracjobs.com rank 5
Daca sunteti specialist ORACLE si cunoasteti Developer/2000, Designer 2000, PL/SQL, SQR, Pro*C, Oracle Webserver...etc. atunci acest site exact ce cautati pentru a va gasi un loc de munca in strainatate. Puteti cauta intr-o baza de date cu aproximativ 1500 de oferte ORACLE, toate aflate in SUA.
6. jobs.oracle.com rank 5
Sute de oferte de munca in domeniul IT pentru specialisti Oracle. Una dintre cele mai mari baze de date specializate pe acest domeniu, site-ul avand acoperire mondiala si job-uri interesante provenind de la mari companii.
7. www.softwarejobs.com rank 5
Portal complex cu numeroase categorii profesionale specifice domeniului IT: Business Analyst, Database Administrator, Database Designer, Datawarehouse Designer, specialisti ERP, Web Developer Webmaster, Network Administrator, Network Installer, Computer Operator Help Desk Specialist, Sistem Administrator. In plus pot fi accesate numeroase informatii privind cariera, articole, sfaturi si consultanta.
8. www.orasearch.com rank 5
Unul dintre cele mai puternice site-uri internationale dedicate profesionistilor in Oracle. Site-ul intermediaza numeroase locuri de munca in acest domeniu, insa conditia de baza este ca aplicantii sa aiba minim 1 an experieta in domeniu.
9. www.softwarejoblink.com rank 5
Portal international(global) de recrutare si cariera pentru industria IT. Motorul avansat de cautare este capabil sa localizeze cele mai greu de gasit oferte datorita capacitatii de a prelua job-uri inclusiv de pe site-urile companiilor software. In plus pot fi consultate articole si informatii diverse.
10. www.developers.net rank 5
Portal IT foarte bine alimentat cu informatii, lucrari, materiale, stiri, whitepapers, tutoriale concentrate pe topici specifice domeniului precum: .NET, C++, Database, Enterprise, Java, Open Source, Visual Basic, Web Development, Web Services, Wireless, XML...
11. www.computerwork.com rank 5
Peste 5000 de oferte de munca disponibile acum pentru exclusiv pentru IT! Datorita performantelor deosebite obtinute in recrutarea de personal IT pentru marile companii americane, site-ul este foarte apreciat si a primit unele distinctii specifice.
12. www.tech-engine.com rank 5
Unul dintre cele mai mari site-uri de cariera si job-uri pentru IT. Site-ul ofera informatii variate specifice acestui domeniu, inlcusiv suport in realizarea unui Cv atractiv sau a scrisorii de intentie, sfaturi interviu, profile companii IT, planuri de cariera, consultanta imigrare.
13. www.cwjobs.co.uk rank 5
Uriasa baza de date online cu peste 20.000 de locuri de munca! Pe langa aceasta site-ul mai ofera acces la functia de salary survey care permite aflarea celor mai potrivite salarii pentru diverse specializari din IT. In Plus sfaturi privind cariera, oferte training-uri, sute de profile de companie utile in intelegerea angajatorului, sectiune pentru persoane cu handicap, motor avansat de cautare inclusiv pe competente, top companii.
14. www.brassring.com rank 5
Portal IT complex, cuprinzand o ampla baza de date cu posturi de invidiat si numeroase articole, white papers, studii si noutati, informatii privind cariera, profile de companie...etc. Site-ul poate constitui oricand o excelenta sursa de informare si documentare in domeniu.
15. www.itcareers.com rank 5
Bazandu-se pe deosebita prezenta in piata a ziarului CareerJournal ( The Wall Street Journal), site-ul reuseste sa concentreze un numar impresionant de oferte de calitate pentru domeniul IT. Motorul avansat de cautare, dimensiunea bazei de date, facilitatile precum email alert si newsletter, articolele de specialitate... recomanda acest site ca fiind unul dintre cele mai bune din domeniu.
16. www.computerjobs.com rank 5
Site integrator, cumuland peste 8500 de oferte exclusiv pe domeniul IT provenind din reteaua proprie de site-uri regionale distribuite pe intreg teritoriul SUA. Pe site sunt postate job-uri pentru: AS/400 230,Data Warehousing, Database Systems, E-Commerce, ERP, Hardware, Help Desk, Networking, Project Management, Quality Assurance, Technical Sales, Unix, Windows Development.
17. www.techies.com rank 5
Locuri de munca pentru specialisti IT in SUA, UK, Dubai. Pe langa numeroasele oferte de munca, pe site pot fi gasite sfaturi privind cariera si web based training pentru numai 1$ pentru Oracle, XML, Windows 2000, Cisco, UNIX, Java...
18. www.cioljobs.com rank 5
Foarte puternic site de recrutare international specializat pe domeniul IT. Ofera facilitati de cautare avansata, respectiv pentru specializari precum: administrare baze date, tehnologii client server, networking, programare, telecom/datacom, web, ERP/CRM... In plus sfaturi cariera, forum, articole si materiale.
19. www.dice.com rank 5
Unul dintre cele mai importante site-uri din lume, specializat pe domeniul IT. Aveti posibilitatea de a cauta prin aproximativ 45.000 de job-uri aflate in intreaga lume dar cu precadere in SUA! Posturi pentru programatori, specialisti Java, Oracle, C++, baze de date, networking, AS/400, SAP, CAD, UNIX, ABAP...
20. www.cadjobmart.com rank 4
Site de recrutare international(dar in principal pentru SUA) cu oferte pentru specialisti CAD,CAM si CAE.
Inainte Ultima