Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Anglia

1. www.gojobsite.co.uk rank 5
Motor de cautare ce reuseste sa integreze peste 95.000 de oferte active din Anglia, Irlanda, Franta, Italia, Spania. Toate domeniile de activitate, toate tipurile de joburi. Utilizand o interfata unica, site-ul va permite sa aplicati pentru cele mai interesante oferte. Link-uri recomandate, sectiune cu resurse online.
2. www.gisajob.com rank 5
Peste 71.000 de oferte active in Anglia indexate de acest complex motor de cautare. Toate domeniile de activitate, toate tipurile de joburi. Utilizand o interfata unica, site-ul va permite sa aplicati pentru cele mai interesante oferte. Top 100 hot jobs, top agentii de recrutare si angajatori, date de contact pentru agentii specializate. Serviciu de email-alert este deosebit de util si comod. Resurse online, noutati.
3. fish4.co.uk/jobs/index.jsp rank 5
Cauta intr-o baza de date cu peste 38.000 de oferte online pentru Anglia. Toate domeniile de activitate, sectiune de cariera si consultanta pentru candidati, informatii si noutati. Ofertele provin de la angajatori importanti, respectiv de la mari agentii de recrutare, cu care se poate intra in contact. Interesanta este si sectiunea de munca la domiciliu sau munca cu program flexibil.
4. www.clickajob.com rank 5
Cu peste 205.000 de oferte de munca, cumulate intr-un singur loc de la 85 de site-uri de recrutare, Clic a Job este realmente un mijloc facil de aplicare pentru un job in Anglia. Ofertele provind din toate domeniile de activitate, fiind extrem de bine structurate. Career Center (sfaturi pentru un interviu, cv perfect), link-uri, noutati. Motor avansat de cautare, pe regiune, pozitie, nivel salarial, motor secundar de cautare direct al agentiilor de plasament.
5. www.cityjobs.com rank 5
Unul dintre cele mai puternice site-uri de recrutare din domeniul financiar, contabil, asigurari. Cu peste 5800 de oferte doar in ultima luna, provenind de la cele mai mari companii din domeniu, site-ul merita vizitat. Este suficient sa va inregistrati ca membru. Servicii integrate de monitorizare a aplicatiilor, stiri si informatii de ultima ora din domeniu, sectiune de cariera.
6. www.planetrecruit.com rank 5
Site integrator care reuseste sa adune 95.000 de oferte din 89 de tari (in principal insa din UK). Motor avansat de cautare, toate domeniile de activitate. Puteti aplica online pentru oricare dintre aceste job-uri, indiferent de tara de provenienta. Informatiile despre salariile aferente sunt de asemenea utile.
7. www.phdjobs.com rank 5
Site de locuri de munca aproape unic prin profil. Site-ul se adreseaza in exclusivitate absolventilor de studii superioare postuniversitare, persoane cu rezultate academice de exceptie. Link-uri utile catre cele mai prestigioase asociatii profesionale din Anglia. Ofertele de munca sunt pe masura si provin fie din domeniul academic, cercetare, dezvoltare, fie din cel industrial de varf. Nu sunt acceptate candidaturile celor ce nu indeplinesc conditiile minime de acces.
8. www.monster.co.uk rank 5
Lant de site-uri de recrutare si selectie, cel mai mari din lume. Locuri de munca in domenii precum:constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
9. www.londoncareers.net rank 5
Daca vrei sa muncesti in Londra, acesta este site-ul potrivit. Ofertele provin din toate domeniile de activitate si pot fi numarate cu miile. Sectiune de articole si noutati foarte bine pusa la punct. Site-ul este bogat si complex.
10. www.jobsgopublic.com rank 5
O paleta de 2400 de oferte active, dintr-un total de 55.000 de posturi disponibile anual. Site-ul ofera facilitati de cautare avansata pe regiune, tip de job si salariu. Sunt vizate toate domeniile de activitate: IT, comert, servicii, constructii.
11. www.jobpilot.co.uk rank 5
Lant de site-uri de recrutare si selectie, unul dintre cele mai mari din lume. Locuri de munca in domenii precum: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
12. www.anderselite.com rank 5
Unul dintre cele mai puternice site-uri la nivel mondial in randul site-urilor de recrutare specializate pe domeniul tehnic, constructii, domeniul industrial in general. Site-ul ofera acces permanent la peste 6500 de oferte doar in acest domeniu. Ofertele se adreseaza profesionistilor. Serviciu de job alert (inclusiv pe mobil) este util celor ce vor sa aplice primii. Acces la profilele companiilor angajatoare, posibilitatea contactului direct.
13. www.jobsite.co.uk rank 5
Foarte puternic site de recrutare, oferind acces la peste 110.000 de locuri de munca. Site-ul se distinge prin design si facilitati, oferind pe langa un avansat motor de cautare si un excelent suport pentru dezvoltare cariera. Locuri de munca in toate domeniile: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
14. www.stepstone.co.uk rank 5
Lant de site-uri de recrutare si selectie, unul dintre cele mai mari din lume. Locuri de munca in domenii precum:Una dintre cele mai puternice firme de recrutare si selectie de personal. Nenumarate oferte de munca din toate domeniile de activitate: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
15. www.reed.co.uk rank 5
Site deosebit de complex care ofera acces la peste 150.000 de locuri de munca din toate domeniile de activitate: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR. Ofertele provin in cea mai mare masura din Anglia dar pot fi consultate si oferte din Europa. Servicii aferente de: consultanta cariera, salariu, cv builder, emai alert.
16. www.netrecruituk.com rank 5
Retea de 8 site-uri specializate dar extrem de puternice, care prezinta fiecare in parte oferte pentru studenti, tineri absolventi, posturi de vara (summer-jobs), joburi de iarna, joburi in turism.
17. www.prospects.ac.uk rank 5
Site-ul oficial al tinerilor absolventi. Proiectul isi propune sa identifice locuri de munca interesante, chiar daca aplicantii nu au experienta profesionala. In schimb, rezultatele academice pot constitui un argument solid. Oferte din constructii, mediu, media & marketing, limbi straine, administrativ si altele. Sectiune utila de cariera, sfaturi si oferte de cursuri postuniversitare, link-uri utile.
18. www.executivesontheweb.com rank 5
Lider european in domeniul site-urilor cu oferte de locuri de munca exclusiv de nivel managerial. Ofertele se adreseaza persoanelor cu rezultate deosebite si experienta in gestionarea unor proiecte complexe. Oferte full time sau project based in toate industriile. Sunt necesare competente multiple si referinte verificabile. Printre clienti se numara cele mai mari companii din Anglia si Europa.
19. www.aviationjobsearch.com rank 5
Cu peste 2800 de oferte active, site-ul este liderul mondial pe piata aero si aviatie. Sunt acoperite toate segmentele acestui domeniu: productie, intretinere, service, respectiv trafic control, logistica, IT, insotitori zbor, marketing, operational, design industrial. Oferte de munca foarte interesante, in UK dar si in restul Europei si lumii. Stiri si informatii specifice domeniului, sectiune de link-uri. O intreaga lista de agentii de recrutare specializate pe domeniul aeronautic va sta la dispozitie cu date de contact.
20. www.londonjob.net rank 5
In fiecare an, zeci de mii de tineri isi gasesc de munca in Anglia apeland la acest site. Ofertele se adreseaza atat vorbitorilor de limba engleza, cat si celor mai putin experimentati. Site-ul ofera inclusiv suport in gasirea unei locuinte, respectiv acces la cursuri autorizate de limba engleza. Locuri de munca in hoteluri, restaurante, pub-uri, baruri, terase, firme de distributie si curierat. Sectiune Au Pair. Castig minim garantat 120-180 lire sterline/saptamana.
Inainte Ultima