Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Emiratele Arabe Unite

1. www.uaegraduate.com rank 4
Locuri de munca pentru tineri absolventi sau fara experienta. Numeroase oportunitati pentru cei care tocmai au terminat o facultate si au nevoie de un job. Pentru a avea acces la serviciile site-ului este necesara inregistrarea ca membru.
2. www.emirateservices.com rank 4
Desi nu sunt intermediate foarte multe posturi (in jur de 10-15 pe saptamana), site-ul permite acces la oferte generoase pentru cei care vor sa lucreze in industria petrolului. Sunt promovate posturi precum handling engineer, petroleum engineer, gas&oil engineer, marine specialist...
3. www.bacdubai.com/profile.html rank 3
Puternic site de recrutare din Dubai, axat in principal pe nivelul superior. Site-ul este primul din lume care a obtinut certificarea ISO 9001. Posturi oferite in toate domeniile de activitate pentru regiunea Golfului.
4. bayt.com rank 3
Foarte puternic site de recrutare, servind peste 670.000 de aplicanti si aproximativ 10.000 de firme client. Site-ul deserveste si alte tari precum Bahrain, Iraq, Iordania, Kuwait, Qatar sau Arabia Saudita. Facilitati avansate de cautare, locuri de munca in cele mai diverse domenii, inclusiv in industria petroliera sau in turism.
5. www.skill-link.com/ rank 3
Site de recrutare deservind in principal Egipt si statele din Golf. Site-ul ofera facilitati avansate de cautare personalizata, atat pentru candidati cat si pentru firme. Locuri de munca in toate domeniile precum turism sau food. In plus sunt accesibile informatii despre piata muncii si stiri.
6. www.emiratesgroupcareers.com/ rank 3
Excelent site de recrutare pentru Emirate, site foarte bine structurat si bogat in informatie. Site-ul ofera acces la o impresionanta selectie de posturi disponibile in domenii precum IT, Medical, Travel, Inginerie, dar si in domeniul aeronautic.
7. www.reinsourcing.com rank 3
Unul dintre cele mai importante portaluri din Emirate. Sectiunea de Job-uri si Locuri de munca ofera acces la o serie intreaga de oportunitati.
8. theemiratesnetwork.com rank 3
Motor avansat de cautare, structurat pe regiuni, categorii profesionale si cuvinte cheie. Oferte de munca in Dubai, Abu Dhabi, Doha sau Kabul precum si in alte mari orase din Emirate. Merita vizitate sectiunile dedicate industriei petroliere sau constructiilor.