Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Germania

1. www.jobs.de rank 5
Aproximativ 8000 de oferte de locuri de munca, in toata Germania, structurate pe regiuni: Berlin, Hamburg, Bayer, Turingen... Oferte de la angajatori de prestigiu: BDO, Accenture, Allianz, Ernest & Young, SAS, Lufthansa...Toate domeniile inclusiv IT, Medicina, Vanzari, Hotel.
2. www.jobline.de rank 5
Lant de site-uri de recrutare si selectie, cel mai mare din lume, avand indexate la nivel mondial peste 1.000.000 de locuri de munca, in toate domeniile: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
3. zeit.stellenanzeigen.de/asp/portal/zeit/angebote.asp rank 5
Peste 150.000 de oferte de munca in toata lumea prin serviciul JobsTurbo, un motor de cautare in site-uri afiliate. Peste 90 de domenii de activitate integrate in site inclusiv domenii aparte precum arheologie, orientalistica, psihologie, biologie, filosofie, fizica...datorita sectiunii dedicate cercetarii si mediului academic. Desigur domeniile clasice sunt si ele prezente.
4. www.jobware.de/ rank 5
Site international. Peste 5700 de oferte de munca in Germania. Informatii utile, sfaturi si link-uri. Toate domeniile: transport, sanatate, administrativ, hotel-restaurant, IT, finante-banci, marketing, asigurari, media, consultanta. Toate regiunile: Saxonia, Thuringia, Berlin, Bremen, Hessen, Hamburg, Bavaria...
5. www.jobjet.de rank 5
Site integrator, oferind acces la peste 170.000 de locuri de munca la nivel mondial. Este necesara crearea unui cont de membru. Toate domeniile.
6. www.stellenmarkt.de rank 5
Peste 10.000 oferte in toata lumea: Europa, America de Nord, Africa, Asia. Toate domeniile. Cautarea se face utilizand un motor avansat, foarte bine structurat pe domenii sau recurgand la cuvinte cheie.
7. www.job.de rank 5
Lant de site-uri de recrutare si selectie, unul dintre cele mai mari din lume. Locuri de munca in domenii precum: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
8. www.jobworld.de rank 5
Aproximativ 40.000 de oferte in toate domeniile. Portal complex de recrutare, foarte bine sistematizat. Informatii utile, sfaturi privind cariera. Toate domeniile: IT, Telecomunicatii, Vanzari, Training, Logistica, Hotel, Restaurant, Catering, Marketing, Sanatate, Tehnologie, Inginerie, Management, Administrativ. 
9. www.jobs-fuer-studenten.de rank 4
Locuri de munca pentru studenti, oferte part-time sau joburi de vacanta. Posibilitatea de a castiga rapid peste 3500 Euro. Este simplu si gratuit: trebuie doar sa aplici cu un Cv online.
10. www.job-wahl.de rank 4
Site specializat pe domeniul IT/EDV. Peste 500 de oferte exclusiv in acest domeniu, de la posturi pentru tineri absolventi sau chiar studenti, pana la top management. Cu o prezenta de 3 ani pe web, site-ul a intermediat pana in prezent aproximativ 10.000 de angajari. Este necesara crearea unui cont utilizator.
11. www.job-consult.com rank 4
3000 de oferte de munca numai in Germania de la 500 de companii. Serviciile oferite sunt gratuite pentru aplicanti dar este necesara crearea unui cont utilizator.
12. www.kienbaum.de/cms/index.cfm rank 4
Portal de resurse umane, incluzand mai multe sectiuni: cariera, stiri, locuri de munca. Toate domenile de activitate. Motorul de cautare se bazeaza pe facilitatile puse la dispozitie de site-ul international de locuri de munca Stepstone.
13. www.worldwidejobs.de/default.jsp rank 4
Site de recrutare international, locat in Germania. Locuri de munca in Germania dar si in tari precum: Australia, Canada, Olanda, Suedia, Statele Unite, Franta. Toate domeniile. Sectiuni separate pentru studenti sau job-uri temporare ori part-time.
14. jobs.uni-hd.de rank 4
Site specializat dar puternic, oferind locuri de munca in domenii cu pregnanta componenta stiintifica si care reclama experienta in cercetare. Cercetatori din orice domeniu sunt asteptati sa aplice.
15. www.schuelerjobs.de rank 4
Locuri de munca pentru studenti si tineri absolventi. Pot fi gasite cele mai diverse joburi fie part-time, fie joburi de vara. Informatii utile, link-uri catre site-uri interesante. Toate domeniile.
16. www.jobsoffer.de rank 4
Cautarea se poate face utilizand fie indexul de domenii, fie indexul de firme, fie cuvintele cheie. Numeroase oferte de locuri de munca, design reusit.
17. www.abiw.de rank 4
Locuri de munca pentru studenti, tineri absolventi, tineri profesionisti, pentru toti cunoscatorii limbii germane. Serviciul oferit studentilor este gratuit, este insa necesara inregistrarea ca membru. Toate domeniile. Informatii interesante.
18. www.berufsstart.de rank 4
Locuri de munca pentru studenti, tineri absolventi, tineri profesionisti. Administrarea ofertelor se face dupa crearea unui cont personal, inregistrarea fiind gratuita. Ofertele pot fi primite si pe mail.
19. www.mamas.de rank 4
Peste 3000 de oferte in toate domeniile: chimie, auto, inginerie, finante-banci, hotel, restaurant, catering, logistica, media, asigurari, constructii... Oferte privind inclusiv contracte pe termen scurt si mediu, sau joburi de vara. Printre angajatori se numara firme internationale. Ofera de asemenea locuri de munca in toata Europa.
20. www.jobticket.de rank 4
Site de oferte de munca, cooperand cu alte site-uri similare. Peste 2300 de oferte de munca in toate domeniile. Printre parteneri se numara firme internationale importante precum: Roche, Knauf, HowMedica, AOK, Hamburg Mannheimer, SCS.
Inainte Ultima