Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Arabia Saudita

1. egyrec rank 5
Peste 11.000 de oferte de munca, doar pentru Arabia Saudita! Job-uri dintre cele mai diverse, dar cu precadere in industria petrolului si in cel informatic. Nu sunt insa excluse nici ofertele din constructii, domeniul medical (medici si asistente medicale), servicii.
2. MedHunters rank 5
Peste 200 de oferte de munca numai in domeniul medical! Sunt cautati specialisti cu diverse specializari: cardiologie, medicina interna, psihiatrie, oncologie, anesteziologie, chirurgie, neurochirurgie, pediatrie, radiologie, dar si asistenti medicali si tehnicieni.
3. www.saudijobs.com/ rank 4
Site de recrutare din Arabia Saudita, deshis aplicantilor din intreaga lume. Site-ul utilizeaza un motor de cautare pe cuvinte cheie. Ofertele provin in principal din domeniul tehnic-industrial. Cele mai multe job-uri sunt in domeniul petrolier.
4. SaudiaOnline rank 4
Locuri de munca in Arabia Saudita. Posturi in diverse domenii: medical, petrolier, tehnic, educational, horeca, turism, managerial.
5. aramco.com rank 4
Divizia de recrutare a puternicei companii din domeniul petrolier Aramco. Site-ul prezinte numeroase oferte si oportunitati, in principal in domenii tehnice (foraj, inginerie, geologie) toate afiliate companiei. In plus insa sunt prezentate si oferte din domenii conexe: medical, calitate, marketing.
6. JobsArabia/ rank 3
Foarte puternic site de recrutare pentru Arabia Saudita, gazduit pe serverul AOL. Domeniul de referinta este exclusiv cel medical. Sunt cautati specialisti cu diverse specializari: cardiologie, medicina interna, psihiatrie, oncologie, anesteziologie, chirurgie, neurochirurgie, pediatrie, radiologie, dar si asistenti medicali si tehnicieni.
7. SaudiRecruitment rank 3
Locuri de munca in Arabia Saudita. Posturi in diverse domenii: medical, petrolier, tehnic, educational, horeca, turism, managerial.
8. JobNet rank 3
Cateva oferte de munca in Arabia Saudita, in principal in domenii tehnice.
9. Expatriates rank 3
Sectiunea expatriatilor din Arabia Saudita. Loc de intalnire dar si de prezentare a ultimilor oportunitati. Ofertele provin din cele mai variate domenii.
10. SaudiArabia rank 3
Locuri de munca de calitate, excelent structurate de motorul avansat de cautare. Job-uri dintre cele mai diverse, dar cu precadere in industria petrolului si in cel informatic. Nu sunt insa excluse nici ofertele din domeniul medical sau comercial.