Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Irlanda

1. www.nixers.com rank 5
Ofertele provin de la importante companii internationale: Xerox, Canon, Penneys, Marriot, Apple, Dell, Lexmark, Lufthansa, Deutsche Bank. Toate domeniile de activitate. Sunt prezente de asemeni numeroase oferte in domeniul hotelier. Site aflat in parteneriat cu JobsIreland.
2. www.jobsnation.net rank 5
Site-ul abunda in oferte de locuri de munca de calitate in Irlanda, Irlanda de Nord, Belfast sau Dublin. Sunt indexate peste 50 de domenii de activitate. Foarte atractive sunt ofertele din domeniile hotelier sau constructii.
3. www.jobs.ie rank 5
Ofertele provin de la importante companii internationale: Xerox, Canon, Penneys, Marriot, Apple, Dell, Lexmark, Lufthansa, Deutsche Bank. Toate domeniile de activitate. Sunt prezente de asemeni numeroase oferte in domeniul hotelier. Site aflat in parteneriat cu Nixers.
4. www.gojobsite.ie rank 5
Cel mai important site de recrutare pentru Irlanda. Peste 35 de domenii de activitate indexate. Motor de cautare ce integreaza peste 80.000 de oferte in Irlanda si Europa (UK, Spania, Italia, Franta, Germania)
5. www.topjobs.ie rank 5
Cel mai puternic site de recrutare din Irlanda. Site premiat pentru design si numar de vizitatori. O lista de asemeni impresionanta de clienti, numeroase firme multinationale. Toate domeniile de activitate.
6. www.recruitireland.com rank 5
Unul dintre cele mai bine cotate site-uri de recrutare din Irlanda. Inovativ prin solutiile propuse, atragator prin design, mai mult decat util prin functionalitate. Este un site general, cu oferte din toate domeniile. Sectiune de CareerCenter.
7. www.irishtimesjobs.com rank 4
Aproximativ 1000 de oferte active in toate domeniile. Stiri si informatii de ultima ora. Sectiune special dedicata posturilor manageriale. Cariera.
8. www.edenrecruitment.ie rank 4
Cateva sute de oferte de munca in Irlanda. Toate domeniile: constructii, hotel-restaurant, catering, IT, inginerie...
9. www.3rd-level.com rank 4
Unul dintre cele mai importante site-uri de recrutare din Irlanda. Ofera de asemeni numeroase informatii privind cariera. Site-ul este specializat mai ales pentru oferte destinate studentilor sau proaspetilor absolventi. 
10. www.jobs-ireland.com rank 3
Site-ul acopera prin ofertele sale toate domeniile de activitate. Este necesara crearea unui cont de utilizator pentru a accesa serviciile site-ului.
11. www.jdr.ie rank 3
Agentie de recrutare din Irlanda. Ofera servicii in principal firmelor multinationale.
12. eirjobs.com rank 3
Locuri de munca in Irlanda.