Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Mexic

1. www.infojobs.com.mx rank 5
Puternic site de recrutare, accesat atat de marile companii de recrutare (Adecco, Manpower, GNP), dar si de multinationale precum ING, Getronics, NHS, AIG, Simens. Sute de oferte!
2. www.empleosmaquila.com rank 5
Baza de date online foarte accesata de angajatori datorita numarului mare de Cv-uri si respectiv facilitatilor pe care acest site le ofera. Inscriet-va gratuit, iar Cv-ul Dvs. va fi trimis angajatorilor. In plus poate fi rasfoita lista cu cel putin 300 de oferte de munca.
3. www.empleate.com rank 5
Site bogat in oferte si locuri de munca pentru Mexic, Spania, Argentina, Chile, Columbia. Ofera servicii de newsletter, informatii variate, cautare structurata pe tari si domenii de activitate.
4. www.computrabajo.com.mx rank 5
Site de recrutare international avand ca tari de interes: Argentina, Brazilia, Bolivia, Columbia, Costa Rica, Cuba, Republica Dominicana, Chile, Ecuador, El Salvador, Spania, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama, Paraguai, Peru, Puerto Rico, Paraguai, Mexic, Uruguai, Venezuela. Oferte pentru toate domeniile de activitate. Informatii utile, stiri de ultima ora. Aproximativ 18000 de angajatori in cele 20 de tari pe care le acopera.
5. mx3.bumeran.com rank 5
Site de recrutare international avand ca tari de interes: Argentina, Brazilia, Chile, Mexic si in general tarile latine. Printre clienti se numara firme importante, multinationale precum Wal-Mart, KPMG, General Electric, Levis, Panamco. Oferte pentru toate domeniile de activitate. Informatii utile, stiri de ultima ora. Aproximativ 7000 de oferte active.
6. www.occ.com.mx rank 5
Peste 8500 de oferte de munca. Desi nu are un design deosebit, prin numarul de oferte, si valoarea angajatorilor, site-ul se dovedeste foarte util. Oferte in toate domeniile de activitate de la cele mai importante companii.
7. www.computrabajo.com rank 5
Posturi in domeniu secretariat-administrativ, turism-hotel, economic, tehnic, medical. Site-ul ofera posibilitatea cautarii avansate pe domenii si profesii sau angajatori. CompuTrabajo este un puternic lant de site-uri cu acest nume destinat pietei Americii Latine, cu prezenta in: Bolivia, Argentina, Columbia, Costarica, Cuba, Chile, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguai, Peru, Puerto Rico, Uruguai, Venezuela si Spania.
8. www.capitalhumano.net rank 4
Site de recrutare interesant, cu un design placut, functional. Oportunitati de munca in toate domeniile, servicii atractive.
9. www.trabajosnet.com rank 4
Tarile de interes sunt Argentina, Chile, Peru, Venezuela, Costa Rica si Mexic. Facil, structurat pe doua sectiuni majore destinate Angajatorilor si Aplicantilor, site-ul ofera sectiune privind cariera, informatii si noutati, link-uri utile, legislatie.
10. www.agoratel.com rank 4
Numeroase oferte de munca in Spania si nu numai. Oferte de munca cu program flexibil sau chiar munca la domiciliu. Telemunca presupune desfasurarea unei activitati independent de o locatie anume determinata. De obicei aceste oferte se bazeaza pe evolutia pe care o are astazi internetul si tehnologia informatiei.
11. www.tuchamba.com rank 4
Cateva sute de oferte de munca in Mexic, foarte bine remunerate. Toate domeniile de activitate, stafuri si informatii utile pentru interviu. Site-ul preia oferte de la unele dintre cele mai importante companii mexicane, situate in nordul tarii.
12. www.lagente.com rank 4
Gaseste-ti de munca printre cele 500 de oferte de munca active! Site-ul ofera variante in limba Engleza, Spaniola, Portugheza si Germana.
13. selectivedirectory.hypermart.net rank 4
Oferte de munca provenind de la cele mai importante 130 de companii nationale si multinationale din Mexic. Site dedicat segmentului superior, cautant oameni de valoare pentru companii de valoare. 
14. www.employermexico.com rank 4
Publicatie lunara in domeniul resurselor umane. Articole interesante, informatii despre piata muncii, noutati.
15. www.mexico.com/fuerzalaboral/index.php rank 3
Sectiunea de locuri de munca a portalului Mexico.com. Foarte bine structurat, oferte interesante si in numar rezonabil.
16. www.cvfuturo.com rank 3
Tari de interes: Venezuela, Mexic, Columbia. Numeroase oferte de munca, informatii despre piata muncii.
17. www.chambas.com.mx rank 3
Serviciu de recrutare in intregime gratuit, atat pentru angajatori cat si pentru candidati. Este necesara crearea unui cont de utilizator.
18. www.trabajando.com rank 3
Destinat in principal pietelor din Argentina, Chile, Columbia, Mexic, Peru si Venezuela. Site cu trafic important, dar axat pe functiile principale, fara prea multe articole sau materiale privind cariera.
19. www.banirh.com rank 3
Banca nationala de informatii in resurse umane, site 100% mexican! Oferte de muca garantate, verificate de administratorii site-ului. Este necesara crearea unui cont utilizator. Poti sa aplici pe internet, ba chiar prin telefon! 
20. www.fosterpartners.com.mx rank 3
Site de recrutare axat in principal nivelului managerial. Oferte de munca de top, se cauta oameni de valoare cu experienta in functii de conducere. Versiune in limba engleza.
Inainte Ultima