QuickJobs

Siteuri Utile :: Nicaragua

1. www.computrabajo rank 5
Posturi in domeniu secretariat-administrativ, turism-hotel, economic, tehnic, medical. Site-ul ofera posibilitatea cautarii avansate pe domenii si profesii sau angajatori. CompuTrabajo este un puternic lant de site-uri cu acest nume destinat pietei Americii Latine, cu prezenta in: Bolivia, Argentina, Columbia, Costarica, Cuba, Chile, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguai, Peru, Puerto Rico, Uruguai, Venezuela si Spania.
2. www.tecoloco.com rank 4
Unul dintre cele mai puternice site-uri de recrutare din America Centrala. Acopera in principal El Salvador, Costa Rica, Guatemala dar si Panama, Honduras sau Nicaragua. Foarte bine realizat, site-ul ofera marea majoritate a facilitatilor specifice site-urilor europene de recrutare.
3. www.elarbol.nl rank 3
Proiect de integrare a femeilor si muncitorilor pe piata muncii, cu precadere in industria lemnului si in productia de mic mobilier. Desi nu sunt explicit prezentate locuri de munca, site-ul este util prin contactele pe care le ofera in Nicaragua.
4. www.tumejortrabajo.com rank 2
Site regional cu ofete de locuri de munca. Tarile de interes sunt Honduras, Guatemala, Nicaragua, Panama, Costa Rica si El Salvador.