Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Olanda

1. www.jobpilot.nl rank 5
Peste 51.000 de locuri de munca intermediate de unul dintre cele mai mari lanturi de site-uri de recrutare si selectie din lume. Acopera domenii precum: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
2. www.monsterboard.nl rank 5
Peste 1.000.000 de locuri de munca oferite de cea mai mare retea mondiala de site-uri(22) de recrutare si selectie, acoperind toate domeniile de activitate: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
3. www.amrop.com rank 5
Una dintre cele mai importante companii de talie mondiala specializate in executive search si heah-hunting. Avand 81 de birouri in 52 de tari, Amrop reuseste sa raspunda celor mai dificile provocari specifice acestei activitati. Servicii de exceptie. Sunt invitati sa aplice toti cei interesati de o cariera in companii de top, dar care au fie potential, fie valoare profesionala remercabila.
4. www.unitedcapacity.nl rank 5
Foarte puternic site de recrutare in Olanda. Sute de oferte de munca in toate domeniile, parte a unui retele internationale cu site-uri in Italia, Belgia, Germania, Spania, Portugalia. Stiri si informatii de ultima ora, arhiva de articole.
5. www.jobbingmall.nl rank 4
Site-ul ofera un motor de cautare avansat, foarte detaliat si precis, inclusiv cautare prin cuvinte cheie. Site-ul ofera cateva  facilitati (serviciu de email alert) si este afiliat unei retele de site-uri puternice, ceea ce confera candidatilor accesul la posturi interesante.
6. 160.92.126.249/jobnews/index2.html rank 4
Job-uri interesante si numeroase, bine structurate in categoriile clasice: IT, finante-banci, contabilitate, vanzari, servicii, respectiv joburi structurate pe subregiuni in Olanda. Informatii despre salarii si cariera. Serviciu de alerta prin email privind domeniile de interes.
7. www.execsource.nl rank 4
Agentie de recrutare pentru pozitii manageriale. Oferta generoasa pentru candidatii aflati in cautarea unor posturi interesante. Experienta si valoarea profesionala dovedita sunt insa conditii esentiale de acces. Puteti depune Cv-ul online si in maxim 5 zile veti fi contactati (daca Cv-ul Dvs. prezinta interes pentru angajator). Site-ul ofera si versiune in limba engleza.
8. www.intermediair.nl rank 4
Sectiune de Cv workshop, cariera, sfaturi utile, consultanta juridica in legatura cu angajarea, email alert, informatii despre salarii pe piata olandeza, informatii despre training-uri. Sectiune pentru studenti.
9. www.arbeidsmarkt.com rank 4
Locuri de munca in Olanda. Toate domeniile de activitate: IT, productie, comert, servicii... Sfaturi pentru prezentarea la interviu, informatii de ultima ora.
10. www.vacatureplein.nl rank 4
Informatii despre piata muncii. Puteti sa inserati Cv-ul intr-un sistem vast de cautare. Angajatorii va vor contacta direct.
11. www.jobbox.nl rank 4
Un site deosebit, oferind acces la peste 1800 de posturi vacante in Olanda. Motor de cautare puternic, prezentare clara si trasparenta, design placut. Functionalitate ridicata. Serviciu de email alert. 
12. www.michaelbell.nl rank 4
Agentie de recrutara dedicata segmentului executiv. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, agentia deserveste clienti de elita in Europa si Statele Unite. Site in limba engleza.
13. www.vakw.nl rank 4
Foarte multe oferte de munca in toate regiunile importante din Olanda. Site-ul acopera peste 30 de domenii de activitate precum: IT, HORECA, productie, auto, logistica, grafica, automatica, secretariat-administrativ, medicina, juridic, servicii, comert.
14. www.yess.nl rank 4
Agentie de recrutare in Olanda. Sunt interesati de candidati tineri dar valorosi, determinati si orientati spre succes, cu potential dar si cu experienta in pozitii cheie. Oferte interesante in companii de prestigiu. Site in limba engleza. 
15. www.condor-recruitment.nl rank 4
Agentie de recrutare orientata spre segmentul de business (executive-search). Posturi foarte interesante in diverse domenii. Site in engleza.
16. www.themagroup.nl rank 4
Agentie de recrutare ce poate facilita insertia pe piata olandeza si contactarea potentialilor angajatori. Actioneaza cu precadere pentru domenii precum Farmacie & Medicina, Chimie, Biotehnologii, FMCG, Advertising & Media, Marketing si Vanzari. Informatii utile, noutati. Oferta se refera la posturi in Olanda si Belgia.
17. www.projactive.nl rank 4
Posturi de inalt nivel (manageri) in Amsterdam si nu numai. Agentie de recrutare ce poate facilita insertia pe piata olandeza si contactarea potentialilor angajatori. Actioneaza cu precadere pentru domenii precum Telecom, Logistica, Marketing si Vanzari, Management de Proiect. Informatii utile, noutati. Sectiune dedicata exclusiv muncii temporare sau cu program flexibil ori pe durata determinata.
18. www.lame.nl rank 4
Posturi de inalt nivel (manageri) in Amsterdam si nu numai. Agentie de recrutare ce poate facilita insertia pe piata olandeza si contactarea potentialilor angajatori. Actioneaza cu precadere pentru domenii precum Telecom, Logistica, Marketing si Vanzari.
19. www.headhunters.nl/headhunters/ rank 3
Serviciu de recrutare online, afisand mai ales posturi manageriale. Este suficient sa va depuneti un Cv online. Sectiune de informatii.
20. www.cvbank.nl rank 3
Banca de Cv-uri online. Puteti sa va depuneti Cv-ul in atentia angajatorilor sau puteti sa ii contactati direct.
Inainte Ultima