Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Argentina

1. www.computrabajo.com rank 5
Posturi in domeniu secretariat-administrativ, turism-hotel, economic, tehnic, medical. Site-ul ofera posibilitatea cautarii avansate pe domenii si profesii sau angajatori. CompuTrabajo este un puternic lant de site-uri cu acest nume destinat pietei Americii Latine, cu prezenta in: Bolivia, Argentina, Columbia, Costarica, Cuba, Chile, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguai, Peru, Puerto Rico, Uruguai, Venezuela si Spania.
2. www.trabajoxvenir.com rank 4
Site de recrutare din Argentina. Foarte multe oferte variate pentru: Constructii, Industria Alimentara, Turism, Marketing, Resurse Umane, Vanzari, Agricultura. Oferte de munca pe durata nedeterminata sau temporar.
3. www.weblaboral1.com rank 4
Puternic site de recrutare online in Argentina. Creat in 1998, site-ul a reusit sa se mentina in top, oferind servicii de calitate.
4. www.enlaceslaborales.com rank 4
Desing grafic deosebit si functionalitate. Acopera marea majoritate a tarilor din America Latina. Oferta generoasa de locuri de munca, pentru orice nivel. 
5. www.sht.com.ar rank 4
Revista online de resurse umane. Articole despre management, leadership. Opinia expertilor, noutati si chiar umor. 
6. www.bluearrow.com.ar rank 4
Site-ul de pornire pentru un intreg lant de site-uri asociate, dedicate recrutarii online si serviciilor de resurse umane in Argentina si Uruguai, in general pe piata muncii de limba spaniola. Informatii, noutati, baza de date cu peste 30.000 de Cv-uri. 
7. www.emplear.com rank 4
Puternic site de recrutare pentru piata muncii din Argentina, oferind locuri de munca in toata lumea, mai ales in Statele Unite, Australia si Noua Zeelanda. Interactiv, dinamic, bine realizat. Dupa inregistrarea online gratuita, exista posibilitatea trimiterii cv-ului la peste 1000 de angajatori (serviciu oferit contra cost), fapt care poate creste foarte mult sansa gasirii unui loc de muca viabil. 
8. www.argentina-rh.com.ar rank 4
Portal de Resurse Umane bogat in informatii si noutati. Link-uri utile catre diverse asociatii profesionale sau universitati, poate constitui un bun punct de plecare in evaluarea sanselor de integrare in Argentina, prin observarea dinamicii pietei muncii in aceasta tara.
9. www.trabajosnet.com rank 4
Tarile de interes sunt Argentina, Chile, Peru, Venezuela, Costa Rica si Mexic. Facil,structurat pe doua sectiuni majore destinate Angajatorilor si Aplicantilor, site-ul ofera sectiune privind cariera, informatii si noutati, link-uri utile, legislatie.
10. www.cargos.com.ar rank 3
Agentie de recrutare axata in principal pe oferte de munca temporara, part time sau sezonier. Un excelent start pentru un summer job (administrativ, comercial, vanzari, turism) in Argentina.
11. www.alempleo.com rank 3
Locuri de munca pentru toata America Latina, prezentate pe tari. Informatii si sfaturi utile. Link-uri catre alte site-uri majore de recrutare online. Datorita parteneriatului cu LatinAmericanJobs permite extinderea cautarii la nivel international.
12. www.castelloyasociados.com rank 3
Importanta agentie de recrutare din Argentina, avand ca si clienti firme puternice precum American Airlines, Carrefour, Telecom Argentina, numeroase banci. 
13. nalejandria.com/bolsa-de-trabajo/ rank 3
Bursa muncii online pentru posturi exclusiv in invatamant. Posturi pentru profesori indiferent de specializare, si pentru intregul personal auxiliar sau administrativ.
14. www.bdi.com.ar rank 3
Baza de date cu Cv-uri online, oferita angajatorilor. Nu este un site cu locuri de munca, dar este un site des vizitat de cei aflati in cautare de personal. Cv-ul poate fi inregistrat online in asteptarea celei mai bune oferte. Tara de interes este Argentina.
15. www.computrabajo.com.ar rank 3
Locuri de munca in Argentina. Peste 1500 de oferte in domenii precum Administrativ, IT si Telecomunicatii, Inginerie, Medicina, Resurse Umane, Marketing, Turism.
16. www.prowebdata.com.ar rank 3
Functionand online inca din 1996, site-ul are traditie si recunoastere locala in Argentina.
17. www.empleate.com rank 3
Site bogat in oferte si locuri de munca pentru Spania, Argentina, Chile, Columbia. Ofera servicii de newsletter, informatii variate, cautare structurata pe tari si domenii de activitate.
18. www.tuempleado.com rank 3
Tarile de interes sunt Argentina, Brazilia, Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Mexic. Accesul la site se face insa numai dupa inregistrare si crearea unui cont de utilizator.
19. www.trabajando.com rank 3
Destinat in principal pietelor din Argentina, Chile, Columbia, Mexic, Peru si Venezuela. Site cu trafic important, dar axat pe functiile principale, fara prea multe articole sau materiale privind cariera.
20. www.laborar.com.ar rank 3
Site clasic de recrutare, dar cu un design placut. Intermediaza numeroase oferte pe piata din Argentina. 
Inainte Ultima