Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Polonia

1. www.cvonline.pl rank 5
Profile de companii, forum de discutii, career center, training center, teste online, informatii utile. Sondaje online, topjobs, top companies. Informatii privind piata muncii in Polonia, studii privind somajul. Lista de oferte de munca in toate domeniile, posibilitate cautare avansata: sute de oferte interesante. Site-ul face parte dintr-o retea internationala de site-uri cu acelasi nume, in tari precum: Cehia, Rusia, Estonia, Letonia, Lituania. Exista si versiune in limba engleza.
2. www.pracuj.pl rank 5
Oferte in toate domeniile de activitate, provenind de la unele dintre cele mai puternice firme din Polonia: Henkel, Kaufland, L'Oreal, Energis... Lista de firme care au recrutat prin intermediul acestui site poate constitui un bun punct de plecare in evaluarea nevoilor de personal a acestora si contactarea lor ulterioara. Oferte structurate pe domenii. Site-ul are o foarte importanta sectiune dedicata studentilor.
3. praca.onet.pl rank 5
Foarte important site de recrutare si selectie in Polonia. Toate domeniile de activitate. Articole de interes, hotjobs, top companies, email-alert, cautare avansata pe regiuni si cuvinte cheie. Alte servicii adiacente, specifice domeniului HR.
4. www.jobpilot.pl rank 5
Peste 51.000 de locuri de munca intermediate la nivel mondial de aceasta vasta retea de site-uri(11) de recrutare si selectie. Locuri de munca in domenii precum: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
5. www2.jobs.pl rank 5
Foarte important site de recrutare si selectie in Polonia. Peste 2500 de oferte active in toate domeniile de activitate. Articole de interes, hotjobs, top companies, email-alert, cautare avansata pe regiuni si cuvinte cheie. Alte servicii adiacente, specifice domeniului HR. Siteul ofera si versiune in limba engleza.
6. www.ofertypracy.pl rank 5
Foarte important site de recrutare si selectie in Polonia. Peste 2500 de oferte active in toate domeniile de activitate, structurate inclusiv pe regiuni. Articole de interes, hotjobs, top companies, email-alert, cautare avansata pe regiuni si cuvinte cheie. Alte servicii adiacente, specifice domeniului HR. Siteul ofera si versiune in limba engleza. In parteneriat cu Jobs.pl
7. praca.gazeta.pl/praca/0,0.html rank 5
Publicatie online cu oferte de locuri de munca. Site atractiv, foarte bine realizat. Codul ocupatiilor in Polonia, lista cu nu mai putin de 7000 de locuri de munca. Catalog cu Fise de Post. Site complex si bogat in informatii.
8. www.bezrobocie.pl rank 4
Site bogat in informatii, design placut. Oferte venind direct de la angajatori, exista posibilitatea contactarii directe a acestora. Locuri de munca in toate domeniile.
9. www.stop-praca.pl rank 4
Oferte de munca. Motorul de cautare permite cautarea inclusiv pe site-urile partener asociate. Se ofera astfel acces la mii de locuri de munca dintr-un singur loc. Link-uri utile catre alte site-uri de specialitate sau ale unor mari agentii de recrutare din Polonia.
10. praca.bielsko.pl rank 4
Motor de cautare avansat, foarte bine structurat. Site-ul ofera numeroase facilitati, articole si noutati.  
11. www.jobuniverse.pl rank 4
Site complex, foarte bine realizat, oferind numeroase facilitati si informatii. Profile de companie, job-alert. Oferte provenind din toate domeniile de activitate. Posibilitate aplicare online. Site-ul face parte din reteaua internationala a site-urilor JobUniverse, cu locatii in Franta, Spania, Norvegia, Olanda, Austria, Marea Britanie, Surdia, Danemarca, Canada, Noua Zeelanda, Africa de Sud.
12. www.bestoferta.pl rank 4
Importante firme lucreaza cu acest site: Ernest & Young, JMS, Sampo, Accenture. Lista de firme client cuprinde peste 400 de nume si date de contact, astfel incat potentialii angajatori pot fi contactati direct... Oferte de munca interesanta, chiar daca nu foarte numeroase. Sectiune pentru studenti si tineri absolventi, sectiune de cariera si sfaturi privind interviul. 
13. www.praca.gov.pl rank 4
Oferte de locuri de munca, forum, articole. Site bogat si complex, oferind acces la informatii dintre cele mai diverse. Lista cu locuri de munca disponibile. Toate domeniile de activitate.
14. www.topjobs.pl rank 4
Oferte numeroase, posturi interesante, toate domeniile de activitate: Informatic, Tehnic, Consultanta, Telecomunicatii, Logistica, Marketing, Vanzari, Turistic. Profilele companiilor angajatoare. Link-uri utile catre alte site-uri de profil. Sectiune speciala pentru absolventi. 
15. www.jobaid.pl rank 4
Peste 1200 de oferte numai in Polonia. Toate domeniile de activitate.
16. www.bdi.com.pl rank 4
Site al unei agentii de recrutare specializata pe domeniul tehnic. Sunt cautati ingineri de toate specializarile si nivelurile de calificare. Una dintre cele mai puternice agentii de acest tip din Polonia, avand printre clienti firme precum Alcatel, Robert Bosch, Suntech, Indeco, Holiday Inn, Hewlett-Packard, Delta Software, Danone, Commercial Union, Matrix, Merloni Indesit, Motorola... Site-ul ofera si versiune in limba engleza.
17. hrk.pl rank 4
Site al unei puternice agentii de recrutare si servicii in resurse umane in Polonia. Pentru a aplica este necesara crearea unui cont utiliator. Oferte foarte interesante, provenind de la mari companii. Toate domeniile de activitate: IT, comert, productie, resurse umane, finante, contabilitate, turism, marketing-vanzari. Avand peste 150.000 de utilizatori, site-ul reprezinta un punct de atractie pentru angajatori, astfel incat contactarea agentiei poate fi foarte utila.
18. www.webjobs.pl rank 4
Oferte de locuri de munca interesante. Toate domeniile de activitate. Motor de cautare. Posibilitate aplicare online sau contact direct angajatori (sunt afisate adresa, telefon, email).
19. www.osp.pl rank 4
Site cu oferte de munca, foarte bine structurate la nivel de regiune si subregiune in Polonia, domeniu de activitate si nivel de pregatire. Variante in 6 limbi de circulatie internationala.
20. www.praca.korba.pl rank 4
Site complex, informatii multiple si utile. Sectiune de cariera, sectiune pentru studenti. Actualitate. Oferte de munca, toate domeniile. Sectiune speciala Au Pair.
Inainte Ultima