Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Spania

1. www.empleos.net rank 5
Site dedicat in totalitate domeniului agricol. Printre numeroasele informatii oferite celor interesati de acest domeniu in sectiunea: Infoservices/Job Search se afla cateva oferte de locuri de munca foarte atractive in Spania, desigur in agricultura.
2. www.empleate.com rank 5
Puternic site de recrutare acoperind America Latina. Furnizeaza acces la un numar impresionant de locuri de munca in peste 10 tari, in toate domeniile de activitate: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
3. www.computrabajo.com rank 5
Foarte puternic site de recrutare acoperind America Latina si nu numai. Furnizeaza acces la un numar impresionant de locuri de munca in peste 20 tari, in toate domeniile de activitate: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
4. www.untrabajo.com rank 5
Foarte puternic site de recutare in Spania. Oferte generoase, toate domeniile de activitate: agricultura, constructii, comert, tehnic...Bine structurat, site-ul ofera posibilitatea cautarii dedicate pe regiuni: Barcelona, Madrid, Salamanca, Alicante, Sevilia, Zamora, Zaragoza... Topul ultimilor joburi, topul celor mai apreciate companii. Sondaje online, stiri si informatii privind legislatia muncii. Sute de oferte valide ! 
5. www.infojobs.net rank 5
Peste 1.600.000 de Cv-uri in baza de date! Peste 52.000 de oferte de munca !!! Site extrem de puternic cu oferte de munca in toate domeniile de activitate, provenind de la cele mai puternice companii aflate in Spania. Toate domeniile de activitate, incepand cu agricultura si constructii si terminand cu finante-banci. Motor de cautare avansat.
6. www.oficinaempleo.com rank 5
Peste 17.000 de locuri de munca in Spania si in lume ! Toate sectoarele de activitate: IT, internet, medical, turism, hotel, catering, restaurant, comert, servicii, industrie, productie, agricultura, inginerie, servicii diverse, secretariat, administrativ, marketing, telemarketing, resurse umane, consultanta, finante, contabilitate, publicitate, logistica. Ofertele acopera toate regiunile Spaniei: Alicante, Barcelona, Cantabria, Ciudad Real, Cordoba, Guadalajara, Huelva, Las Palmas, Madrid, Sevilia, Toledo, Valencia, Valladolid, Zamora, Zaragoza. Articole de interes, link-uri utile, informatii de ultima ora.
7. www.abctodotrabajo.com rank 5
Peste 4000 de locuri de munca in Spania! Site de recrutare foarte puternic ce intermediaza locuri de munca in toate domeniile de activitate, in toate regiunile din Spania. Actualitati, stiri online, informatii variate. 
8. www.empleoexterno.com rank 5
Peste 2000 de locuri de munca in sectorul privat numai in Spania. Site-ul acopera toate provinciile si este foarte bine realizat. Este necesara crearea unui cont utiliator. Printre serviciile oferite se numara email-alert, noutati si informatii, forum online, modul de calculare al salariului, link-uri catre site-uri destinate special imigrantilor. 
9. www.jobpilot.net rank 5
Peste 51.000 de oferte de munca intermediate de aceasta vasta retea mondiala de site-uri(11) de recrutare si selectie. Locuri de munca in domenii precum: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
10. www.jobline.es rank 5
Peste 1.000.000 de locuri de munca disponibile la nivel mondial. Cele mai mare lant de site-uri destinate recrutarii. Numeroase oferte in: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
11. www.trabajo.org rank 5
Portal de recrutare. Numeroase oferte, exclent structurate pe regiuni in Spania. Se adauga informatii diverse despre piata muncii.
12. www.empleoandaluz.com rank 5
Peste 1200 de oferte de munca in Spania. Toate domeniile de activitate, toate regiunile cunoscute. Crearea contului de utilizator pentru candidati este gratuita. Ofertele sunt actualizate saptamanal. Sectiunea de forum online va poate pune in contact cu alti candidati. Puteti urmari in dezbatere teme de interes comun.
13. www.opcionempleo.com rank 5
Site integrator cu motor de metasearch: peste 42.000 de locuri de munca in Spania si intreaga America Latina! Totul intr-un singur loc! Serviciul de emai-alert la un astfel de site acopera practic orice necesitate deoarece site-ul integreaza ofertele existente pe celelalte site-uri de locuri de munca.
14. www.laboris.net rank 5
Oferte de munca in toata Spania, afisate inca de la prima pagina! Site-ul acopera toate domeniile de activitate, oferind un motor de cautare avansata pe profesie, regiune si cuvinte cheie. Email-alert, articole, stiri, link-uri. Printre ofertanti se numara puternice firme internationale. Site accesibil, limba engleza.
15. www.idg.es/JobUniverse/ rank 5
Foarte puternic site de recrutare, parte a unei retele internationale de site-uri cu acelasi nume, acoperind: Spania, Franta, Germania, Italia, Danemarca, Irlanda, Olanda, Suedia, Noua Zeelanda, Canada, SUA. Site-ul are tinuta unui site de talie internationala. Articole si noutati interesante. 
16. www.todotrabajo.com rank 5
Peste 4000 de oferte de munca active, in Spania. Toate domeniile de activitate, toate regiunile. Site-ul se recomanda cel putin prin numarul foarte mare de oferte de munca si respectiv prin renumele angajatorilor.
17. www.tecnoempleo.com rank 5
Site specializat in recrutarea de personal tehnic: ingineri, constructii, IT, telecomunicatii. Site-ul ofera toate serviciile caracteristice unui site de recrutare puternic, si aproximativ 3000 de oferte active ! Ofertele provin de la cele mai importante firme din Spania, bogatia si varietatea lor fiind impresionante.
18. es.talentcampus.com rank 5
Locuri de munca pentru studenti si proaspeti absolventi ! Ofertele de munca se adreseaza celor fara experienta deosebita in munca, dar cu potential sau cu realizari academice-scolare bune. MII de oferte active provenind din toate domeniile de activitate, de la firme prestigioase exclusiv pentru tineri! Site-ul face parte dintr-o retea internationala cu puncte de referinta in: Spania, Italia, Franta, Germania, Polonia.
19. www.stepstone.es rank 5
Locuri de munca pentru studenti si proaspeti absolventi ! Ofertele de munca se adreseaza celor fara experienta deosebita in munca, dar cu potential sau cu realizari academice-scolare bune. MII de oferte active provenind din toate domeniile de activitate, de la firme prestigioase exclusiv pentru tineri! Site-ul face parte dintr-o retea internationala cu puncte de referinta in: Spania, Italia, Franta, Germania, Polonia.
20. www.manpower.es rank 5
Una dintre cele mai puternice firme de recrutare si selectie de personal. Nenumarate oferte de munca din toate domeniile de activitate: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
Inainte Ultima