Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Ungaria

1. www.allasajanlat.hu rank 5
Puternic site de recrutare din Ungaria, cu oferte variate, toate domeniile de activitate: IT (185), telecomunicatii (30), media (52), electronica (50), constructii, tehnic (ingineri)... Forum, magazin online de informatii din domeniu, sondaje, articole.
2. job4smarts.hu rank 4
Oferte de locuri de munca in Ungaria, toate domeniile de activitate. Sectiune de stiri si noutati, sectiune de cariera, motor avansat de cautare, foarte bine structurat. Site-ul contine oferte full-time sau part-time, inclusiv pentru studenti si tineri absolventi. Traducere integrala in engleza.
3. www.jobber.hu rank 4
Locuri de munca, informatii online, articole. Pentru a beneficia de serviciile site-ului este necesara inregistrarea ca membru utilizator.
4. www.a3group.hu rank 4
Puternic site de recrutare cu sectiune dedicata pentru studenti si programe Au Pair. Site-ul se adreseaza in principal tinerilor, oferind locuri de munca in cele mai diverse domenii si informatii despre cum se poate obtine o viza, respectiv un permis de munca pentru studenti.
5. www.yourprofile.hu rank 3
Parte a unuei agentii pan-europene de selectie si recruare, site-ul ofera acces la aproximativ 100 de locuri de munca. Ofertele se adreseaza in principal persoanelor cu studii superioare, excelente abilitati de comunicare intr-o limba straina, experienta si realizari profesionale.
6. www.r-contact.hu rank 3
Agentie de recrutare si servicii in resurse umane. Cei aflati in cautarea unui loc de munca in Ungaria trebuie doar sa trimita un Cv online.
7. www.tavmunkainfo.hu rank 3
Site dedicat, orientat in special pe oferte de munca temporara, cu program flexibil sau telemunca (munca la domiciliu si nu numai). Informatii utile despre acest subiect, articole si link-uri catre site-uri asemanatoare. Cateva oferte interesante, cu atat mai mult cu cat nu presupun relocare in Ungaria.
8. www.getwork.hu rank 3
Site de recrutare si oferte de locuri de munca in Budapesta. Cuprinde oferte din toate domeniile majore: secretariat, logistica, marketing, constructii, tehnic (ingineri), telecom, export-import, IT (computere, ingineri sistem, hardware, software).
9. www.ablemen.hu rank 3
Agentie de recrutare si servicii in domeniul resurselor umane. Lista cu ofertele de munca disponibile, teste de inteligenta online, sfaturi utile.