Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Uruguay

1. www.computrabajo.com.uy rank 5
Posturi in domeniu secretariat-administrativ, turism-hotel, economic, tehnic, medical. Site-ul ofera posibilitatea cautarii avansate pe domenii si profesii sau angajatori. CompuTrabajo este un puternic lant de site-uri cu acest nume destinat pietei Americii Latine, cu prezenta in: Bolivia, Argentina, Columbia, Costarica, Cuba, Chile, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay, Venezuela si Spania.
2. www.manpower.com.uy rank 5
Una dintre cele mai puternice firme de recrutare, selectie de personal si munca temporara. Nenumarate oferte de munca din: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
3. www.delaburo.com rank 5
Foarte puternic site de recrutare, recunoscut oficial de Ministerul Muncii si Protectiei sociale din uruguay. Pentru a beneficia de serviciile oferite de acest portal este necesara inregistrarea ca membru utilizator, inregistrare gratuita. Locuri de munca in toate domeniile de activitate.  Cu peste 10.000 de cv-uri in baza de date, site-ul este atractiv pentru angajatori.
4. www.adecco.com.uy rank 5
Lider mondial in recrutare si servicii de selectie de personal si munca temporara. Site-urile Adecco sunt bine realizate si complexe, oferind acces la mii de oferte de munca de calitate. Ofertele provin :constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
5. seleccion.pwc.com.uy rank 4
Site-ul de recrutare din uruguay al cunoscutei companii internationale de consultanta PriceWaterHouseCoopers. Execelente oferte de munca, pentru candidati cu un background pe masura. Sunt vizate in principal locuri de munca din domeniul administrativ, financiar, contabil.
6. www.overwork.com.uy rank 4
Agentie de recrutare si servicii in resurse umane. Locuri de munca atat pentru personal mediu calificat (oferte part-time, full time, munca temporara), dar si pentru personal superior calificat, posturi care presupun experienta profesionala indelungata (nivel managerial). Ofertele provin in principal din sanatate (medical-toate specializarile), Horeca(turism, hotel, restaurant).
7. www.alempleo.com rank 3
Locuri de munca pentru toata America Latina, prezentate pe tari. Informatii si sfaturi utile. Link-uri catre alte site-uri majore de recrutare online. Datorita parteneriatului cu LatinAmericanJobs permite extinderea cautarii la nivel international.
8. www.plenoempleo.com rank 3
Baza de date si motor de cautare de locuri de munca in Uruguay. Articole interesante despre piata muncii in Uruguay.
9. www.mercadodetrabajo.com.uy rank 3
Oferte de locuri de munca numai pentru membrii inregistrati (pay service). Sectiunea de revista online cu informatii de actualitate despre piata muncii (peste 100 de articole) compenseaza lipsa de accesibilitate la ofertele de munca.
10. www.eventual.com.uy rank 3
Agentie de recrutare si servicii in resurse umane, recunoscuta pe piata muncii in Uruguay, cu peste 11 ani de prezenta activa.
11. www.geocities.com/agenciagiovanna/index.html rank 2
Locuri de munca in uruguay: se cauta persoane pentru baby-sitter, insotitori, curatenie, activitati domestice. Este suficient sa aplicati online.