Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Venezuela

1. www.cvfuturo.com rank 5
Puternic site de recrutare cu acoperire in Venezuela, Mexic si Columbia. Motorul de cautare foarte precis permite cautarea eficienta printre sutele de oferte provenind din toate domeniile.
2. www.computrabajo.com.ve/ rank 5
Posturi in domeniu secretariat-administrativ, turism-hotel, economic, tehnic, medical. Site-ul ofera posibilitatea cautarii avansate pe domenii si profesii sau angajatori. CompuTrabajo este un puternic lant de site-uri cu acest nume destinat pietei Americii Latine, cu prezenta in: Bolivia, Argentina, Columbia, Costarica, Cuba, Chile, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay, Venezuela si Spania.
3. www.trabajosnet.com rank 4
Tarile de interes sunt Argentina, Chile, Peru, Venezuela, Costa Rica si Mexic. Facil, structurat pe doua sectiuni majore destinate Angajatorilor si Aplicantilor, site-ul ofera sectiune privind cariera, informatii si noutati, link-uri utile, legislatie.
4. www.perfilnet.com rank 4
Sute de locuri de munca in Venezuela. Ofertele provin din toate domeniile de activitate, precum: aprovizionare, FMCG, administrativ, financiar-bancar, inginerie, service (maintenance), productie industriala, IT (tehnologia informatiilor, calculatoare, hard&soft). Oferte de cursuri de specializare si formare (inclusiv limbi straine), articole de interes.
5. www.tcgconsultores.com rank 4
Grup integrat de companii axate pe domeniul resurselor umane. Intrarea in baza de date grupului, recunoscut si apreciat pe piata din Venezuela, poate constitui primul pas catre o cariera in aceasta tara. Sectiunile de informatii, noutati si magazin HR permit conectarea la piata muncii locale. Printre clienti se numara firme de prestigiu.
6. www.trabajando.com rank 3
Destinat in principal pietelor din Argentina, Chile, Columbia, Mexic, Peru si Venezuela. Site cu trafic important, dar axat pe functiile principale, fara prea multe articole sau materiale privind cariera.
7. www.herbertandmoore.com rank 3
Agentie privata de recrutare si consultanta in resurse umane, oferind servicii variate, inclusiv cele de recrutare, selectie si munca temporara. Site-ul ofera informatii interesante, candidatii interesati putand aplica online gratuit pentru inscrierea in baza de date.
8. www.ate.com.ve rank 3
Agentie de recrutare specializata pe domeniul tehnic. Sunt cautate persoane cu experienta relevanta industrie, productie, proiectare, inginerie, mecanica, constructii.
9. www.alonzoya.com rank 3
Serviciile complexe si atractive pentru angajatori pot fi un atu pentru cei aflati in bazele de date ale acestei agentii de recrutare. Sunt cautate persoane interesate de munca temporara (program flexibil, part time, proiecte de durata definita).
10. www.reinsourcing.com rank 3
Agentie de recrutare si munca temporara. Oferte generale, toate domeniile de activitate, inclusiv oferte part-time sau cu program flexibil(doar pentru cei aflati in bazele de date proprii)
11. www.aycconsultores.com rank 3
Companie de recrutare si servicii cu o experienta de peste 20 de ani pe piata.
12. www.tuempleado.com rank 3
Tarile de interes sunt Brazilia, Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Mexic. Accesul la site se face insa numai dupa inregistrare si crearea unui cont de utilizator.
13. www.sr-soft.com rank 3
Societate de consultanta specializata in servicii de outsurcing si headhunting. Aceasta ultima arie aparte de activitate poate deveni foarte interesanta prin prisma posibilitatilor de gasire a unui loc de munca pentru toti acei candidati cu experienta si background profesional solid. Domeniul de activitate: IT (tehnologia informatiei, hardware, software).
14. www.persupport.com rank 3
Agentie privata de recrutare si consultanta in resurse umane, oferind servicii variate, inclusiv cele de recrutare, selectie si munca temporara. Printre clientii agentiei se numara inclusiv companii multinationale, intrarea in baza de date a acestei companii devenind astfel mai interesanta.
15. www.alempleo.com rank 3
Locuri de munca pentru toata America Latina, prezentate pe tari. Informatii si sfaturi utile. Link-uri catre alte site-uri majore de recrutare online. Datorita parteneriatului cu LatinAmericanJobs permite extinderea cautarii la nivel international.