Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Aupair

1. www.aupair-agency.com rank 5
Agentie de recrutare au pair cu acoperire worldwide. Agentia asigura oferte provenind de la cel putin 900 de familii si servicii de full suport pentru aplicanti. Ofertele provind in principal din UK, USA si Europa de vest. Inscrierea in baza de date este simpla si rapida, utilizand formularele online.
2. www.europa-pages.com/au_pair/ rank 5
Site integrator de unde pot fi contactate agentii profesioniste din intreaga Europa. De asemenea pot fi cumparate carti sau pot fi consultate materiale specifice domeniului Site-ul gestioneaza proiecte venite din Marea Britanie, Franta, Spania, Germania, Irlanda si permite solicitantilor de job-uri sa aplice punctual prin formularele online.
3. www.aupairinamerica.com rank 5
Cea mai buna cale de a obtine un job in Statele Unite! Programele AuPair ofera sansa tinerilor cu foarte bune cunostinte de limba engleza sa petreaca un an in familii americane si sa acumuleze experienta, eventual chiar permis de munca pentru un al doilea job. Compania se ocupa de absolut toate aspectele legale.
4. www.princeent.com/aupair/ rank 5
Puternica agentie de AuPair cu peste 30 de ani experienta si cu o prezenta in 21 de tari. Agentia isi propune sa ofere un serviciu integrat de tipul full support si sa asigure candidatilor interesati confortul de a uita de probleme precum identificare familii, obtinere viza, adeverinte medicale si chiar rezervare bilet avion sau reintoarcerea in tara de origine la incheierea contractului.
5. www.iapa.org rank 5
Site-ul oficial al Asociatiei Internationale AuPair. Organizatia isi propune sa monitorizeze si sa optimizeze calitatea recrutarii de aupairs. Site-ul este bogat in informatii si stiri. Pe site poate fi consultata lista membrilor IAPA, agentii organizate in functie de tara de provenienta si care intrunesc certificarile internationale si implicit garantia calitatii si profesionalismului.
6. www.e-aupairs.com rank 5
Puternica agentie de recrutare pentru familii din Marea Britanie (Londra, Kent, Sussex, Surrey si Essex). Formulare de aplicare pentru baza de date, sfaturi si sugestii privind intocmirea Cv-ului si a scrisorii de aplicare, link-uri utile.
7. www.greataupair.com rank 5
Unul dintre cele mai puternice si bine realizata site-uri de AuPair internationale. SIte-ul cuprinde un meniu foarte bine pus la punct, cu informatii variate si utile. Structura de preturi, modalitati de obtinere a vizei pentru 15 state europene, sugestii si modalitati de identificare si contactare a familiilor interesate, inscrierea in baza de date online.
8. www.interexchange.org/aupair/ rank 4
Experienta de peste 30 de ani in industrie, suport si flexibilitate in intermedierea posturilor oferite. Oferte de programe de scurta durata sau job-uri de vara. Ofertele sunt exclusiv pentru SUA.
9. www.aupairconnect.com rank 4
Puternic site de recrutare pentru au pair. Site-ul ofera facilitati avansate de cautare familii de rezidenta dupa nationalitate, tara, limba materna. Inregistrarea in baza de date pentru aplicanti este gratuita. Informatii suport pentru obtinere viza pentru: Austria, Australia, Belgia, Canada, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Elvetia, Olanda, SUA, Marea Britanie.
10. www.aupairindex.com rank 4
Serviciu online de intermediere locuri pentru AuPair la nivel mondial. Inregistrare gratuita in baza de date pentru aplicanti, suport in identificarea celei mai potrivite familii, informatii utile in obtinerea vizei si permisului de munca.
11. www.eaupair.com rank 4
Baza de date cu posturi AuPair pentru toata Europa.
12. www.aupairsearch.com rank 4
Inregistrare in baza de date, informatii despre obtinerea permiselor de munca, forum de discutii, lista agentii acreditate sau afiliate la UAPA. Site bine structurat si foarte apreciat de solicitantii de ambele parti.
13. www.aupairs.co.uk rank 4
Serviciu de "potrivire" automata a candidatilor pentru programe aupair cu familiile solicitante. Accesul la serviciile site-ului se face numai prin inregistrarea ca membru(gratuit). 
14. www.friends-aupair.nl rank 3
Agentie internationala de plasament pentru au pair. Inregistrare gratuita in baza de date, suport in alegerea familiei, obtinerea vizei de lucru, acomodare in tara familiei solicitante. Baza de date cuprinde si numerosi romani.
15. www.au-pair.com rank 3
Site ce ofera candidatilor interesati posibilitatea de a aplica imediat, online, pentru baza de date, utilizand un formular specific. Site-ul realizeaza apoi corespondenta intre solicitantii de servicii aupair si candidatii care au aplicat.