Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Australia

1. www.traveljobs.com.au rank 5
Site-ul australian No.1 in materie de locuri de munca pentru domeniul turistic& hotelier. Oferte diverse, joburi full time/part time. Site-ul acopera si: SUA, Anglia, Danemarca, Noua Zeelanda, Canada. Printre clienti se numara cele mai puternice agentii de turism din lume.
2. www.au.plusjobs.com rank 5
Motor de cautare locuri de munca cu acoperire internationala, concentrat insa pe: Australia, Canada, Anglia, SUA, Danemarca. Mii de oferte interesante pentru toate domeniile de activitate, inclusiv IT, asistenta medicala, turism.
3. monster.com.au rank 5
Peste 1.000.000 de locuri de munca indexate in reteaua proprie a acestui jobsite, cel mai mare din lume. Locuri de munca in: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
4. www.mycareer.com.au rank 5
Unul dintre puternicele site-uri de recrutare pentru Australia. Oferte de munca generoase, numeroase facilitati, calculator de salarii, sfaturi cariera, newsletter, noutati.
5. www.jobsdb.com rank 5
Site de recrutare international, actionand in: Australia, China, Hong-Kong, India, Indonezia, Korea, Malayezia, Filipine, Singapore, Taiwan, Tailanda si USA. Locuri de munca in toate domeniile de activitate. Informatii despre vize.
6. www.itskillshub.com.au rank 5
Foarte puternic site de recrutare din Australia, specializat pe domeniul IT: hardware, software, aplicatii ERP, baze de date, limbaje de programare, aplicatii web. Informatii si articole de ultima ora din domeniu, cursuri de formare si certificare.
7. www.hotjobs.com.au rank 5
Unul dintre cele mai puternice motoare de cautare de job-uri din lume, serviciul Hot Jobs apartine portalului Yahoo. Abundenta de locuri de munca in toata lumea este fara precedent, cautarea se face simplu, utilizand cuvinte cheie.
8. employment.byron.com.au rank 5
Mii de locuri de munca in Australia. Toate domeniile de activitate: constructii, sanatate, restaurant, hotel, catering, turism, IT, comunicatii, vanzari, industrie, comert. Serviciu de email-alert, noutati, link-uri.
9. www.bluecollar.com.au rank 5
Cel mai puternic motoare de cautare de job-uri pentru "gulere albastre" -muncitori din Australia. Sunt cautati aplicanti practic pentru toate domeniile de activitate cunoscute: comert, constructii, industrie, aplicatii tehnice, inginerie, ospitalitate (Horeca), turism, transport, sectorul minier, agricultura, depozite. Site foarte bine realizat, numeroase resurse si facilitati online.
10. www.jobsearch.gov.au rank 5
Unul dintre cele mai puternice motoare de cautare de job-uri pentru Australia. Site-ul ofera acces la cateva zeci de mii de locuri de munca active, toate domeniile de activitate si de asemenea, ofera acces la o paleta larga de informatii utile si importante. Nu sunt neglijate nici informatiile si link-urile pentru tineri absolventi.
11. www.seek.com.au rank 5
Cel mai puternic site de recrutare din Australia, cu peste 60.000 de oferte de munca online! Site-ul acopera toate domeniile de activitate: comert, constructii, industrie, productie, aplicatii tehnice, inginerie, ospitalitate (Horeca), turism, transport, sectorul minier, agricultura, marketing, secretariat, finante, contabilitate, IT, vanzari, telecomunicatii, sanatate (healthcare). Informatii utile de spre mii de companii din Australia. Creare Cv online, newsletter.
12. www.zdnet.com.au/jobs rank 4
Puternic site de recrutare din Australia, orientat in principal pe domeniul tehnologic. Prin afilierea mai multor site-uri, ZD NET ofera acces la cele mai interesante posturi din domenii tehnice, peste 2000 de astfel de oferte.