Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 894

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/adodb.inc.php on line 1865

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/11568104/html/quickjobs_ro/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 366
Siteuri Straine de Locuri de Munca
QuickJobs

Siteuri Utile :: Anglia

21. www.jobserve.com rank 5
Zeci de mii de job-uri in Anglia, foarte bine structurate pe domenii: constructii, logistica, hotel, catering, restaurant, tehnic, inginerie, IT (hardware, software, computere), medical-sanatate (healthcare), media. Noutati, informatii utile, evenimente, sectiune de sfaturi privind interviul/cariera, newsletter.
22. www.edenbrown.co.uk rank 5
Site premiat pentru calitatea serviciilor oferite, respectiv pentru design si prezentare. Acces garantat la aproximativ 1000 de oferte actuale, toate domeniile de activitate, numai in Marea Britanie.
23. www.adecco.co.uk rank 5
Lider mondial in recrutare si servicii de selectie de personal. Site-uri Adecco sunt bine realizate si complexe, oferind acces la mii de oferte de munca de calitate. Ofertele provin din toate domeniile de activitate:constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
24. www.manpower.co.uk rank 5
Una dintre cele mai puternice firme de recrutare si selectie de personal. Nenumarate oferte de munca din toate domeniile de activitate: constructii, hotel, restaurant, catering, sanatate (healthcare, medical), IT (hardware, software, computere), logistica, domeniul tehnic (ingineri), farmaceutic, asigurari, agricultura, marketing, PR.
25. www.jobsearch.co.uk rank 5
Unul dintre site-urile de recrutare lider din Marea Britanie (Top 5), parte a unei retele de site-uri la fel de puternice. Site-ul ofera acces la peste 8000 de oferte zilnice, in toate domeniile de activitate. Motor avansat de cautare, facilitati diverse: jobs alert, link-uri utile, CV maker.
26. www.haysworks.com rank 5
Site-ul uneia dintre marile firme internationale de recrutare, consultanta si servicii in resurse umane. Site-ul ofera acces la peste 40.000 de oferte de munca variate, din toate domeniile de activitate. Sunt acoperite toate regiunile din Anglia, respectiv Noua Zeelanda, Australia, Franta, Belgia, Olanda. Sectiuni separata pentru tineri absolventi, manageri si respectiv munca temporara si part-time.
27. www.totaljobs.com rank 5
Puternic site de recrutare cu peste 55.000 de oferte de munca online. Lista completa de angajatori, lista completa de agentii de recrutare, sfaturi detaliate si utile privind cariera, consultanta legala gratuita pentru userii inregistrati, consultanta salarii. Sectiune dedicata pentru studenti sau tineri absolventi.
28. www.michaelpage.co.uk rank 5
Site de recrutare international, foarte cunoscut si apreciat in Anglia. Locuri de munca in toate domeniile de activitate, specializarile si regiunile din Marea Britanie. Informatii si suport pentru candidatii inregistrati, motor avansat de cautare, alerta email. Cauta intr-o baza de date cu 17.800 de oferte active. 
29. www.firstdivisionjobs.com/front/scripts/default.asp rank 4
Sute de oferte interesante provenind din toate domeniile de activitate. Locuri de munca in: constructii, hotel, catering, restaurant, inginerie, tehnic, sanatate (medical), IT (computere, software, hardware), telecomunicatii. Cautare avansata pe regiuni in Anglia, sector de activitate, tip de contract(full time, part-time, pe baza de contract).
30. www.uk.plusjobs.com rank 4
Motor de cautare de job-uri in UK. Cu peste 8100 de job-uri active, site-ul merita vizitat (oferte variate, toate domeniile de activitate). Crearea unui cont de utilizator este gratuita.
31. jobs.northwestworkplace.com rank 4
Site-ul ofera locuri de munca in special in regiunea de Nord Vest a Angliei. Site-ul faciliteaza accesul la sute de locuri de munca disponibile 24 de ore/zi. Sectiune de cariera, noutati, stiri de pe piata muncii. Toate domeniile de activitate: constructii, hotel, catering, restaurant, inginerie, tehnic, sanatate (medical), IT (computere, software, hardware), telecomunicatii. Sectiune speciala pentru studenti si tineri absolventi. Sectiune speciala pentru posturi de babysitter. 
32. www.netjobs.co.uk rank 4
Portal de joburi, cu facilitati diverse si atractive: forum de discutii, teste psihologice, topul celor mai interesante job-uri, topul celor mai interesante companii, site-uri recomandate, email-alert, noutati prin mail (newsletter), sectiune de sfaturi, link-uri catre agentii de recrutare online. Aceasta ultima facilitate permite intrarea in contact direct cu angajatorul. Sunt vizate toate domeniile de activitate, toate regiunile din UK.
33. www.peoplebank.com rank 4
Numeroase locuri de munca, numerosi angajatori (Marriott, The Guardian, Ernest Jones, David Lloyd, Travel Inn, Nestle). Site-uri ofera numeroase alte facilitati specifice site-urilor de recrutare. Site-ul ofera angajatorilor acces la peste 200.000 de CV-uri, fiind foarte atractiv pentru acestia. Inregistrarea in baza de date este gratuita. Ofertele pentru Dvs. vor sosi in mail-ul personal.
34. www.justjobs4students.co.uk rank 4
Locuri de munca pentru studenti, site special construit pentru cei fara multa experienta profesionala. Oferte de munca specifice, cu program flexibil: part-time, project-based, munca temporara, oferte sezoniere, summer jobs, job-uri de vacanta, toate in Anglia.
35. www.topjobs.co.uk rank 4
Site de recrutare foarte bine realizat. Mii de locuri de munca din toate domeniile de activitate: constructii, hotel, restaurant, auto, domeniul tehnic (ingineri, specialisti), logistica, telecom, IT (hardware, software), turism (travel), sanatate (healthcare)... Sectiune speciala pentru tineri absolventi, o sansa in plus acordata celor fara experienta. Serviciul de jobs-alert ajuta urmarirea noilor oferte. 
36. www.executivesonline.co.uk rank 4
Locuri de munca exclusiv de nivel managerial. Ofertele se adreseaza personelor cu rezultate deosebite si experienta in gestionarea unor proiecte aflate in criza. Sunt oferte cu durata determinata (pana la 9 luni). Sunt necesare competente multiple si referinte verificabile. Printre clienti se numara BMW, IBM, British Energi, Tunstall Telecom...
37. www.holidayresortjobs.co.uk rank 4
Site aparte datorita specificitatii ofertelor postate aici. Locurile de munca provin din sectorul de servicii si se adreseaza celor aflati in cautare unui job cu program flexibil (domeniul hotelier, sportiv, adventure).
38. www.gapyearjobs.co.uk rank 4
Locuri de munca pentru studenti si tineri absolventi, masteranzi sau bursieri. Site-ul se adreseaza atat studentilor rezidenti in UK, cat si celor aflati cu burse de studii, chiar si celor aflati in trecere. Job-uri cu program flexibil, part-time sau pe baza de proiect, toate domeniile de activitate, castiguri interesante. Pot fi parcurse si ofertele care vin di alte tari europene. Acces gratuit.
39. www.mmstaff.co.uk rank 4
Locuri de munca in Marea Britanie, cu precadere in domeniul tehnic. Sunt cautati specialisti pentru industria auto, IT (hardware, computing), ingineri electricieni, ingineri electronisti, ingineri mecanici, ingineri telecomunicatii. Puteti aplica gratuit la sutele de oferte disponibile online.
40. jobs.theworkcircuit.com rank 4
Puternic site de recrutare actionand in principal in SUA, dar si la nivel international. Cateva mii de locuri de munca interesante, in toate domeniile de activitate: IT (hardware, software, computere, programare, networking), comert, secretariat, domeniul tehnic (ingineri), sanatate (medical), auto, design, marketing, logistica.
Prima Inapoi Inainte Ultima