QuickJobs

Siteuri Utile :: Sua

1. www.ajb.org rank 5
Portal de locuri de munca si servicii adiacente adresate celor aflati in cautarea unui job. Informatii despre cariere, newsletter, sfaturi privind prezenta la interviu si realizare unui Cv profesionist, modele de Cv, link-uri catre site-uri de joburi, link-uri catre primele 500 de companii americane. Recomandari, salary surveys, news. Prin afilierea celor mai importante site-uri de recrutare din SUA, site-ul ofera acces la peste 1.000.000 locuri de munca !!! Orice recomandare este superflua. 
2. www.preferredjobs.com rank 5
Portal de locuri de munca si servicii adiacente adresate celor aflati in cautarea unui job. Informatii despre cariere, newsletter, sfaturi privind prezenta la interviu si realizare unui Cv profesionist, modele de Cv, link-uri catre site-uri de joburi, link-uri catre primele 500 de companii americane. Recomandari, salary surveys, news. Site-ul ofera acces la peste 170.000 locuri de munca ! 
3. www.alljobsearch.com rank 5
Motor de cautare (metasearch) ce integreaza peste 200 de site-uri, 500 de ziare cu oferte, 300 de newsgroup-uri. Toate domeniile de activitate. Sunt vizate SUA, Canada si Marea Britanie. Site-ul trebuie vizitat.
4. www.aftercollege.com rank 5
Foarte puternic motor de cautare(metasearch), integrand numeroase oferte de pe alte site-uri, in total se ofera acces la peste 200.000 de locuri de munca provenind de la peste 34.000 de angajatori. Posturile se adreseaza in principal proaspetilor absolventi, respectiv tinerilor profesionisti cu 2-3 ani experienta. Sectiune de cariera bine pusa la punct, country profiles, alumni. Posturi in domeniu universitar.
5. www.careersite.com rank 5
Foarte puternic motor de cautare(metasearch), integrand numeroase oferte de pe alte site-uri, in total se ofera acces la cateva sute de mii de locuri de munca provenind de la peste un numar impresionant de angajatori. Site-ul este unul dintre cele mai puternice de acest profil din SUA.
6. www.careerjournal.com rank 5
Unul dintre cele mai cunoscute si mai puternice site-uri din lume avand ca subiect cariera. Nu exista problema care practic sa nu fie atinsa. Site-ul preia majoritatea articolelor aparute in Wall Street Journal, oferind vizitatorilor accesul la mii de articole unice prin importanta si calitate. Foarte complex, site-ul se inscrie in lista celor care trebuie vizitate.
7. www.career.com rank 5
Site care face parte din puternica retea mondiala Monster. Acces garantat la numeroase oferte de calitate. Motor de cautare performant: este de ajuns sa selectati zona de interes, domeniul de activitate si nivelul de calificare pentru a verifica existenta postului dorit. Se poate aplica online.
8. www.careerbuilder.com rank 5
Foarte puternic motor de cautare(metasearch), integrand numeroase oferte de pe alte site-uri, in total se ofera acces la cateva sute de mii de locuri de munca provenind de la peste un numar impresionant de angajatori. Site-ul este unul dintre cele mai puternice de acest profil din SUA.
9. www.campuscareercenter.com rank 5
Unul dintre site-urile lider la nivel mondial in oferte de munca pentru studenti si tineri absolventi. Cele mai mari companii ale lumii utilizeaza acest site in cautarea de tineri valorosi. Site-ul este cu atat mai atractiv cu cat nu se adreseaza doar pietei SUA. Numeroase alte servicii adiacente specifice.
10. www.directemployers.com rank 5
Unul dintre puternicele motoare de metasearch, care prin afilierea unor site-uri partenere din SUA si din intreaga lume, resuseste sa ofere acces direct din aceiasi pagina, la peste 235.000 de oferte active de munca. Foarte usor de utilizat, este de ajuns sa introduceti cateva cuvinte cheie si zona geografica de interes. Sunt postate joburi din toate domeniile de activitate.
11. www.collegerecruiter.com rank 5
Peste 60.000 de oferte de munca pentru studenti sau tineri absolventi: locuri de munca de entry-level, oferte cu program flexibil, part-time, summer jobs, joburi sezoniere. Sectiune utila privind cariera, newsletter, job agent...
12. www.collegegrad.com rank 5
Unul dintre cele mai importante site-uri cu locuri de munca adresate tinerilor absolventi. Toate domeniile de activitate. Site-ul este accesat de marile companii americane. Adiacent, pot fi consultate numeroase articole de specialitate, informatii despre cariera, sfaturi privind intocmirea Cv-ului si prezentarea la interviu. Sunt prezentate primele 300 de companii angajatoare de tineri absolventi. 
13. www.cdicorp.com rank 5
Accesat de primele 1000 de companii americane, avand peste 1400 de birouri de recrutare in intreaga lume(franchise), site-ul ofera numeroase locuri de munca interesante in toate domeniile dar cu predilectie in domeniul tehnic si informatic (prin portalul Todays). Site-ul este o platforma de prezentare pentru serviciile oferite de CDI, dar ofertele pot fi accesate efectiv pe http://www.todays.com si http://www.brilliantpeople.com 
14. www.imdiversity.com rank 5
Unul dintre cele mai cunoscute si apreciate site-uri din SUA dedicat in exclusivitate minoritatilor de orice fel. O importanta sansa acordata celor de alta nationalitate. Mii de oferte de munca interesante, provenind din toate domeniile de activitate. Sectiunea de company profile poate constitui un punct de plecare in accesarea directa a angajatorilor, respectiv contribuie la strangerea de informatii utile in pregatirea interviului.
15. hotjobs.yahoo.com rank 5
Sectiunea online de job-uri a cunoscutului portal Yahoo. Motorul de cautare pe site-uri afiliate ofera acces la un numar impresionant de locuri de munca disponibile. Nu trebuie neglijata nici sectiunea de cariera, care beneficiind de logistica portalului, ofera acces la numeroase informatii utile.
16. www.flipdog.com rank 5
Site extrem de cunoscut si apreciat datorita abordarii flexibile asupra recrutarii. Motor de cautare foarte puternic si ingenios, lucrand si cu site-uri afiliate, aduna in total peste 230.000 de oferte de la peste 31.000 de angajatori. Interfata prietenoasa, servicii de calitate, stiri si noutati, articole, sectiune de cariera. Interesanta este si sectiunea de Company Profile care va poate ajuta sa aflati usor informatii despre o companie. 
17. www.employment911.com rank 5
Prin afilierea cu cele mai puternice 100 de motoare de cautare din SUA, site-ul reuseste sa ofere acces la peste 3.000.000 de locuri de munca, toate din aceiasi pagina. Cautarea se face utilizand cuvinte cheie si regiune sau stat. Poate fi consultata de asemeni sectiunea de cariera. Exista de asemeni serviciul de Resume Blasting, serviciu care va permite(contra cost) sa aplicati direct in atentia a peste 500.000 de angajatori !!!
18. www.latpro.com rank 5
Unul dintre cele mai mari site-uri din SUA dedicat comunitatii latine. Sectiune foarte interesanta pentru imigranti sau candidati la viza de munca, informatii si noutati. Sectiune de cariera, dezvoltare personala. Motor de cautare puternic: tara, regiune, limba cunoscuta, nivel de pregatire, domeniu de activitate, nivel salarial. Toate domeniile de activitate:  IT, turism, hotel, restaurant, catering, contabilitate, arhitectura, auto, healthcare, medical, comert, vanzari, educatie, resurse umane, productie, pharama, imobiliare, marketing, constructii. 
19. www.jobvillage.com rank 5
Cauta printre 210.000 de locuri de munca in SUA provenind de la 31.000 de angajatori. Un clasic site integrator, cu motor de metasearch si link-uri directe catre site-urile sursa. Pentru a aplica este suficient sa va inregistrati, serviciu oferit gratuit. Locuri de munca in toate domeniile de activitate: IT, turism, hotel, restaurant, catering, contabilitate, arhitectura, auto, healthcare, medical, comert, vanzari, educatie, resurse umane, productie, pharama, imobiliare, marketing, constructii. 
20. www.job.com rank 5
Site complex si bogat in informatii, dar nu mai putin in oferte de munca in SUA. Numeroase servicii adiacente: salary wizard, posibilitatea de a trimite direct Cv-ul celor mai importanti 1000 de angajatori, newsletter... Locuri de munca in toate domeniile dar in principal: IT, medicina, tehnic, finante-banci-contabilitate, vanzari.
Inainte Ultima