QuickJobs

Termeni si Conditii

ASPECTE GENERALE

Va rugam cititi cu atentie acest document. El contine Termenii si Conditiile care guverneaza accesul pe site si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de acesta. Daca nu sunteti de acord cu termenii precizati in acest document, va rugam nu folositi acest site si nici serviciile aferente oferite de QuickJobs.ro

Continuarea utilizarii site-ului indica acceptarea totala a acestor Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului se face exlcusiv pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului /serverului/retelei/echipamentului de pe care accesati portalul sau alte pierderi de date/informatii/documente/fisiere ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Site-ul QuickJobs.ro nu este o agentie de recrutare sau de plasare de forta de munca in Romania sau in strainatate. Serviciile oferite sunt pur informative. In relatie cu anunturile postate, QuickJobs.ro actioneza exact asemeni unui agent mass-media, avand rolul de a publica anunturile respective (intocmai asemeni unui ziar cu anunturi de locuri de munca). Din acest motiv, responsabilitatea selectiei de personal sau responsabilitatea postarii de anunturi, revin in exclusivitate autorilor acelor anunturi.

Pentru a obtine acces la site, si la serviciile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web (INTERNET), direct sau cu ajutorul altor dispozitive/echipamente prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. www.QuickJobs.ro nu este si nu poate fi in nici un fel responsabil de asigurarea/garantarea accesului Dvs. pe site si nici nu este responsabil de cheltuielile aferente.


DEFINITII

"QUICKJOBS", "QuickJobs.ro", "Site-ul" indica site-ul www.QuickJobs.ro si intregul sau continut si se refera la Continutul sau, indiferent de forma: text, grafica, design, layout, cod html, cod php, cod java script, baza de date mysql, si la Serviciile oferite de site (precum Forum sau Newsletter).
"Text" indica toate mesajele text, fie editoriale, articole, stiri, link-uri, meniu navigare, instructiuni, sectiune help, instructiuni, mesaje administrative, newsletter sau mesaje de confirmare/mesaje administrative primite pe mail.
"Grafica" se refera la logo, butoane si orice ale elemente grafice, inclusiv bannere proprii.
"Design" include tot ce are legatura cu punerea in pagina, organizare paginii de web si combinatia de culori specifica, dar si tot ce are legatura cu aspectul site-ului.
"Programare" include toate codurile html, php, mysql sau Java Script.
"Document" se refere la orice material aflat pe site, inclusiv la anunturile de locuri de munca sau Cv-uri.
"Servicii" se refera la toate serviciile oferite de site, indiferent de natura, loc, cu precadere la serviciul principal, acela de postare/publicare a anunturilor de locuri de munca. In timp sectiunea de servicii oferite de site se poate dezvolta. Noile posibilele servicii oferite de site se vor supune in egala masura acestui acord.
"User"/ "Utilizator" se refera la orice persoana care acceseaza site-ul, fie ca simplu vizitator, fie ca beneficiar al serviciilor oferite de site: postare anunturi, trimitere Cv-uri catre angajator si se aplica indiferent daca utilizatorul este persoana fizica sau persoana juridica.
"Angajator" se refera la persoana care utilizeaza site-ul pentru a posta anunturi de locuri de munca, indiferent de tara de provenienta.
"Candidat" se refera la persoana care se afla in cautarea unui loc de munca si care isi trimite Cv-ul catre Angajatori, utilizand serviciile oferite de QuickJobs sau informatiile aflate pe site.

Toate serviciile implementate, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

DESCRIEREA SERVICIULUI

www.QuickJobs.ro ofera vizitatorilor sai acces la o bogata colectie de resurse, informatii, link-uri si link-uri comentate, provenind din numeoroase tari din intreaga lume, oportunitati de angajare, stiri, noutati, articole, materiale informative, statistici si Cv-uri. In plus QuickJobs ofera acces vizitatorilor sai la numeroase alte facilitati si instrumente de comunicare, precum Forum de discutii online sau Newsletter.
Prin accesarea site-ului QuickJobs acceptati implicit ca puteti fi subiectul unor mesaje publicitare, fie aflate pe site sub forma bannere-lor si reclamelor - in situatia in care sunteti simplu vizitator, fie in casuta Dvs. de email, in situatia in care va creati cont de utilizator ca si companie ofertanta de locuri de munca, fie in situatia in care in calitate de angajat, trimiteti cel putin un Cv in atentia angajatorilor. Abonarea la serviciul de Newlsletter implica acelasi angajament privind anunturile publicitare. Prin prezentul document, declarati ca acceptati si sunteti de acord cu primirea acestor mesaje publicitare, necesare site-ului QuickJobs pentru a mentine un acces gratuit pentru utilizatorii candidati. De asemenea acceptati sa primiti mesaje administrative si informative din partea administratorilor site-ului, mesaje necesare pentru a va mentine informat in legatura cu situatia contului Dvs. Acceptati de asemena ca nu puteti opta pentru eliminarea mesajelor publicitare sau administrative venite din partea site-ului www.QuickJobs.ro Aceasta caracteristica se aplica de asemenea tuturor mesajelor, indiferent de natura lor, provenite din partea oricaruia dintr site-urile detinute si/sau administrate de administratorii Quickjobs, prezente sau viitoare.
Serviciile oferite de site-ul QuickJobs.ro si de site-urile afiliate, detinute si/sau administrate de administratorii Quickjobs, sunt oferite pe baza principiului "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile", ceea ce implica faptul ca nu vi se ofera nici o garantie de nici un fel. In nici o circumstanta site-ul Quickjobs sau administratorii sai nu pot fi responsabili pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

TIPURI DE SERVICII

Crearea unui cont in cadrul site-ului QuickJobs este gratuita pentru utilizatorii candidati. Serviciile oferite catre acestia sunt gratuite.
QuickJobs furnizeaza atat servicii gratuite cat si servici platite. QuickJobs isi rezerva dreptul de a modifica gratuitatea anumitor servicii, cu o notificare prealabila de 72 de ore, vizibil postata pe site.
Serviciile platite presupun agreerea platii pentru acestea. Accesul si utilizarea unor sectiuni ale QuickJobs care sunt servicii platite sunt premise doar dupa incheierea unui contract comercial si dupa efectuarea platilor in conditiile ofertelor QuickJobs.
Pentru utilizatorii Angajatori, QuickJobs ofera posibilitatea folosirii serviciilor sale in mod gratuit pentru o anumita perioada de timp clar specificata in momentul inregistrarii. Expirarea perioadei de proba presupune unele limitari in accesul la anumite sectiuni ale site-ului, limitari conditionate de achitarea taxei de utilizare a acestora.
Costurile si tipurile de abonament sunt prevazute in mod explicit intre parti si survin ca urmare a unui contract comercial.

DREPTURI QUICKJOBS

QuickJobs are dreptul de a initia actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor, materialelor, documentelor, anunturilor, discutiilor inregistrare de acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site garantati administratorilor Quickjobs dreptul non-exclusiv, continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale), si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce sau distribui, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Vizitarorii/utilizatorii isi mentin toate/orice drepturi de autor si sunt singure responsabile de acuratetea sau corectitudinea informatiilor/documentelor furnizate. QuickJobs nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei sau pe care le publicati, incarcati sau trimiteti. Totusi, transmitand aceste materiale, Dvs. sunteti de acord sa:
(a) acordati QuickJobs permisiunea de a utiliza materialele respective, inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa le traduca;
(b) fie mentionat numele Dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis;
(c) garantati administratorilor Quickjobs dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener QuickJobs.ro sau site-urilor afiliate, detinute, administrate de administratorii Quickjobs si cu care au fost semnate acorduri de confidentialitate.

(d) garantati site-ului QuickJobs si administratorilor Quickjobs dreptul de a republica orice anunt inscris pe site-ul www.QuickJobs.ro, in orice alt site sau forma de mass-media, fara nici o notificare prealabila a autorului anuntului.

(e)primiti mail-uri de informare privind ofertele de munca disponibile si alte informatii utile in legatura cu functionarea si serviciile Quickjobs.

Va rugam sa fiti constienti de faptul ca site-ul se adreseaza unei largi audiente. In acest sens, este responsabilitatea parintilor sau accepte sau sa refuze accesul pe site pentru copii sau minori.

MODUL DE INSCRIERE

Pentru inscrierea in site-ul QuickJobs.ro este suficient sa completati cu atentie si in intregime formularul de inregistrare si apasati pe butonul "Trimite"/"Submit".
Este obligatoriu ca informatiile din fiecare sectiune sa fie corecte, complete si actuale. Orice inadvertenta poate atrage dupa sine stergerea contului Dvs., chiar fara a fi anuntat sau avertizat prealabil in acest sens.
Prin utilizarea serviciilor oferite, declarati ca aveti varsta legala pentru a putea semna un contract si ca aveti dreptul legal de a accesa internetul. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 16 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.
Dupa inscriere, veti primi un e-mail cu confirmarea de inscriere, care va contine numele si parola sub care va veti putea conecta la contul Dvs. si de de asemenea un link pe care trebuie sa apasati pentru a activa contul Dvs. de acces pe site.

RESPONSABILITATI CONT

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail cu care s-a inregistrat. In cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre alte persoane, din orice motive, QuickJobs nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea prin nerespectarea acestei conditii.
Responsabilitatea pentru un anunt apartine in exclusivitate celui care il inscrie.
Sunteti de acord sa anuntati imediat administratorii site-ului QuickJobs.ro in legatura cu orice acces neautorizat care are loc din contul Dvs. De asemenea sunteti de acord ca este obligatoriu sa apasati butonul "Logout", atunci cand doriti sa incetati utilizarea serviciilor si sa parasiti site-ul din pagina Dvs. de utilizator. QuickJobs nu poate fi in nici un fel responsabil de nici un prejudiciu pe care l-ati putea suferi in cazul nerespectarii acestei conditii.

OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:
1) furnizati date/informatii adevarate, exacte, complete si actuale despre Dvs. asa cum sunt cerute de formularul de inregistrare al site-ului,
2) mentineti si innoiti/actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, QuickJobs are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului, refuz/suspendare care poate fi pe durata determinata/nedeterminata.
Site-ul, serviciile si continutul QuickJobs va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra, fara nici o modificare, a conditiilor din prezentul contract.
 
Daca nu acceptati termenii si conditiile contractului nu folositi site-ul www.QuickJobs.ro si nici serviciile adiacente lui. 
QuickJobs poate oricand revizui acest document, prin reactualizare, in consecinta va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic. Folosirea in continuare a serviciilor QuickJobs implica acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.
QuickJobs si serviciile sale se adreseaza persoanelor fizice si juridice care au capacitatea legala de a semna contracte. Daca nu indepliniti aceste conditii, nu utilizati acest site.
QuickJobs poate sa refuze acordarea serviciului catre un utilizator, asa cum serviciul poate fi suspendat temporar sau definitiv membrilor care nu respecta prezentul regulament.
Drepturile conferite de detinerea unui cont utilizator sunt netrasferabile. Detinatorul contului este unicul abilitat, indreptatit si autorizat sa acceseze informatiile aferente contului sau.

CONDITII DE UTILIZARE - INTERDICTII

Pe site-ul QuickJobs este interzis sa:
a) incarcati, publicati sau transmiteti orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, care afecteaza intimitatea sau demnitatea altei persoane(in viata sau nu), ori care indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator;
b) pretindeti ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al QuickJobs, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a site-ului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie;
c) intimidati, ofensati sau raniti minorii in orice fel;
d) falsificati datele de identificare, sau sa le manipulati, trucati sau trunchiati, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului;
e) incarcati, postati, difuzati sau transmiteti orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, informatii privind relatii contractuale sau confidentiale (informatii aflate sub drept de proprietate, cele care constituie secret de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) incarcati, postati, difuzati sau transmiteti orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari comerciale, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
g) incarcati, postati, difuzati sau transmiteti orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de comunicatii;
h) intrerupeti cursul normal al unei discutii pe forum sau sa actionati intr-o maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a se angaja in discutii si schimburi de informatii;
i) interveniti in sau intrerupeti serviciile/serverele sau retelele conectate la site
j) colectati sau depozitati date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor site-ului;
m) publicati, transmiteti, utilizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, sau sa indemnati la ranirea psihologica, fizica sau verbala impotriva oricarei persoana, institutie, organizatie, sau stat.
k) publicati, transmiteti, utilizati informatii despre modul de ranirea fizica sau cruzime fata de animale.
l) publicati, transmiteti, utilizati informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau orice tipuri de arme;
m) desfasurati activitati de cracking sau hacking, sau a atacuri de genul "negarea serviciului".
(n) ofeririti spre vanzare orice fel de produse sau servicii,
(o) organizati de concursuri sau tombole care cer orice tip de taxa de inscriere.

Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor sau care incalca prezentele interdictii, pot fi actionati in instanta, civil si penal.

REGULI SI PRACTICI GENERALE

(i) Sunti de acord ca QuickJobs are dreptul de a impune anumite reguli si practici generale si limitari ale serviciului, inclusiv dar nu limitat la:
a) Perioada de timp cat contul Dvs. este activ,
b) Numarul de Cv-uri si aplicatii trimise in atentia angajatorilor,
c) Numarul de anunturi postate pe site si durata prezentei acestora pe site,
d) Numarul de cv-uri primite/receptionate prin utilizarea site-ului,
e) Spatiul maxim alocat pentru contul Dvs.,
f) Numarul maxim de mesaje admise pe Forum,
g) Dimensiuniea documentelor/fisierelor receptionate/primite/trasmise/postate prin intermediul site-ului sau in zonele publice sau private
h) Numarul maxim de accesari ale serviciului din contul Dvs.,
i) Numarul maxim de conturi pe care le puteti crea.

(ii) Sunteti de acord ca QuickJobs poate sterge conturile inactive sau neacesate mai mult timp, si ca nu este obligat sa anunte detinatorul in acest sens.
(iii) Consecutiv, sunteti de acord ca QuickJobs nu este si nu poate fi in nici un fel responsabil de pierderea sau stergerea contului Dvs. si nici de pagubele/prejudiciile pe care le puteti suferi prin pierderea/stergerea/indisponibilitatea temporara sau permanenta a contului Dvs. de utilizator.
(iv) Sunteti de acord ca QuickJobs are dreptul de a modifica aceste reguli si practici generale si ca este obligatia Dvs. sa va informati in legatura cu modificarile survenite si conditiile de acces.

FARA GARANTII

(1) Absolvirea de raspundere
(i) QuickJobs.ro nu garanteaza corectitudinea, utilitatea, siguranta, caracterul benign, credibilitatea sau acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori sau vizitatori.
(ii) QuickJobs.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori sau terte parti si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de utilizatori.
(iii) QuickJobs.ro poate verifica afirmatiile si poate hotara daca informatiile respective trebuie sau nu indepartate, dar nu se obliga sa o faca in fiecare situatie.
(iv) Prin utilizarea site-ului QuickJobs, declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
      1) utilizarea serviciilor portalului se face pe propria raspundere si pe propriul risc. Serviciile sunt             furrnizate pe principiul "asa cum sunt" respectiv "asa cum sunt disponibile".
      2) QuickJobs nu ofera nici o garantie ca:
          - serviciile vor implini toate cerintele Dvs. sau vor satisface expectatiile si asteptarile Dvs.;
          - serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
          - rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
          - calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin  
            intermediul site-ului, va satisface toate cerintele Dvs.;
          - orice eroare de program va fi corectata sau va fi corectata la timp, chiar daca aceasta a fost semnalata de Dvs.
            in mod explicit catre administratorii site-ului;
          - veti gasi locul de munca potrivit/asteptat de Dvs.
          - veti gasi candidatul potrivit/asteptat de Dvs
          - veti gasi informatiile cautate/urmarite de dvs.
      3) Orice material descarcat sau obtinut prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de QuickJobs sunt folosite doar pe
          riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului , serverului,
          retelei, echipamentului de pe care accesati portalul sau alte pierderi de date/informatii/documente/fisiere ce pot
          rezulta din descarcarea oricarui tip de continut.

(2) Limitari ale raspunderii
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca QuickJobs nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi (chiar daca QuickJobs a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
(i) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului;
(ii) acces neautorizat la calculatorul/echipamentul/serverul Dvs;
(iii) acces neautorizat la datele/informatiile/fisierele/documentele stocate pe calculatorul Dvs.
(iv) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti in legatura cu serviciilor portalului;
(v) decizia de trimitere/receptionare a unui Cv,
(vi) decizia de contactare/angajare a persoanelor care au aplicat in urma anunturilor postate,
(vii) consecintele contactarii/angajarii persoanelor care aplica in urma anunturilor postate,
(viii) consecintele trimiterii unui Cv sau unei aplicatii in atentia angajatorilor,
(ix) decizia de a accepta/refuza un loc de munca oferit de un angajator,
(x) decizia de a placa/ramane in/din Romania,
(xi) decizia angajatorilor de a va contacta in urma trimiterii unui cv,
(xii) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

QuickJobs nu este si nu poate fi responsabil de acordurile/contractele intervenite, semnate sau neonorate intre candidat si angajator si nici nu certifica in vreun fel corectitudinea angajatorilor sau probitatea morala a acestora, respectiv obligatia angajatorilor de a-si respecta contractele sau promisiunile. In egala masura QuickJobs nu este si nu poate fi responsabil de abilitatile/competentele sau probitatea morala a candidatilor si nu isi asuma nici o raspundere legata de selectia acestora si nici nu garanteaza competentele profesionale a candidatilor. 
Quickjobs nu este si nu poate fi responsabil de numarul de cv-uri primite si nu garanteaza in nici un fel ca acestea corespund criteriilor de cautare utilizate de catre angajator. QuickJobs nu garanteaza ca in urma postarii unui anunt vor fi primite cv-uri sau aplicatii.
Utilizatorii candidati sunt singurii responsabili de verificarea corectitudinii si bunei credinte din partea Angajatorilor.
Utilizatorii angajatori sunt singurii responsabili de detinerea si respectarea licentei de plasare si intermediere de locuri de munca, fie in Romania fie in strainatate.

POLITICA DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

QuickJobs are o politica stricta de protejare a informatiilor si datelor personale prezente pe site. QuickJobs poate oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de Dvs. sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare. De la aceasta regula fac exceptie site-urile administrate/detinute de administratorii Quickjobs. Prin prezentul document, declarati in mod explicit ca dreptul de accesare a informatiilor Dvs. personale apartine firmei care administreaza site-ul quickjobs.ro si implicit tuturor site-urilor administrate sau detinute de aceasta.


LINK-URILE CATRE TERTE SITE-URI

Prin insasi natura sa si servicile oferite, pe site pot fi accesate numeroase link-uri catre alte site-uri aflate pe Internet sau catre alte resurse. QuickJobs nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, in consecinta sunteti de acord ca QuickJobs nu este responsabil de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri sau resurse. De asemenea va asumati raspunderea vizitarii acestor site-uri si obligatia respectarii conditiilor care guverneaza accesul pe site-urile pe care alegeti sa le vizitati.
QuickJobs nu garanteaza ca site-urile la care face referite sunt disponibile sau ca mai corespund la data vizitarii cu descrierea sau comentariul aferent pe site-ul QuickJobs.ro
CLASIFICAREA ACORDATA DE QUICKJOBS (PRIN STELE DE CLASIFICARE) NU ARE PRETENTIA DE A FI CORECTA, ECHITABILA  SAU EXCLUSIVA ORI IN ACORD CU REALITATEA SAU NOILE DEZVOLTARI ALE SITE-URILOR RESPECTIVE. CLASIFICAREA OFERITA ESTE PUR SUBIECTIVA SI ORIENTATIVA, SI NU IMPLICA LIPSA DE CALITATE A SERVICIILOR OFERITE DE SITE-URILE RESPECTIVE SI NICI O APRECIERE A SERVICILOR OFERITE DE ACESTEA.

ANUNTURI REFUZATE

QuickJobs promoveaza corectitudinea si legalitatea si se opune oricaror forme de discriminare, abuz sau trafic de persoane care ar putea fi initiate sau concepute de catre angajatori.
QuickJobs are dreptul de a refuza orice anunt care incalca legile statului roman si orice anunt discriminator sau ofensator.
QuickJobs va refuza postarea oricarui anunt care se refera la recrutarea de minori imediat ce va descoperi acest lucru.
QuickJobs va refuza orice anunt referitor la locuri de munca in cluburi sau pentru dansatori.
In acelasi timp QuickJobs va refuza orice anunt privitor la recrutarea de persoane pentru videochat-uri si respectiv orice anunt care presupune activitati de impresariat.
CONTINUTUL ANUNTURILOR ESTE RESPONSABILITATEA EXCLUSIVA A CELOR CARE IL PLASEAZA.
QUICKJOBS NU GARANTEAZA BUNA INTENTIE SAU CREDINTA A ANGAJATORILOR SI AVERTIZEAZA ASUPRA PERICOLELOR CARE SUNT SUSCEPTIBILE SA APARA IN URMA ACCEPTARII UNEI OFERTE DE MUNCA IN STRAINATATE.
ACCEPTAREA UNEI OFERTE DE MUNCA IN STRAINATATE ESTE RASPUNDEREA EXCLUSIVA A CELUI CARE ACCEPTA.

DISPOZITII FINALE

Daca vreo prevedere din acest document este considerata invalida de catre forurile legale competente, invalidarea unui asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi din Termeni si Conditii, acestea ramanand in vigoare. Prezentul document constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si firma care administreaza site-ul in privinta utilizarii site-ulu www.QuickJobs.ro si a site-urilor afiliate sau aflate in proprietarea sau administrarea acesteia..
Prezentul document constituie unica conventie dintre dumneavoastra si administratorii Quickjobs.ro si reglementeaza folosirea de catre Dvs. a serviciilor oferite de www.QuickJobs.ro si a site-urilor afiliate sau aflate in proprietatea sau administrarea acestora. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Quickjobs.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Titlurile paragrafelor din acest document sunt doar pentru structurarea lui si pentru o mai buna intelegere a acestuia si nu au efect contractual sau legal.

VA RUGAM SA NE ADUCETI LA CUNOSTINTA ORICE INCALCARI ALE ACESTUI REGULAMENT, UTILIZAND ADRESA : [email protected]

VA MULTUMIM!