QuickJobs

De ce QuickJobs ?

Quickjobs.ro este un serviciu de recrutare online modern, un concept nou de intermediere rapida a contactului dintre angajatori si candidati.
Site-ul este destinat unei categorii largi de utilizatori, indiferent de domeniul de activitate si are o serie de avantaje:

Pentru Candidati:
- Serviciul este complet GRATUIT! Poti aplica la oricat de multe posturi fara nici un cost!
- Iti permite trimiterea unei aplicatii in timp real, fara a fi nevoie din partea ta sa completezi formulare complexe sau diverse formate de aplicare.
- Poti trimite CV-ul in format propriu direct catre adresa de email furnizata de angajator. In felul acesta esti scutit de obligatia consumatoare de timp de a completa formate standard de Cv-uri si de a le actualiza de fiecare data atunci cand apare o modificare in cariera, operatie dificila cu atat mai mult cu cat sunt utilizate mai multe site-uri de recrutare, fiecare cu formatul sau, nu mai vorbim daca Cv-ul trebuie completat in 2-3 limbi straine. Pana la urma, din acest motiv ai un Cv al tau... ca sa il trimiti pe acesta, nu sa ti-l adaptezi dupa formatele altora.
- Iti pui in valoare creativitatea si capacitatea de a personaliza Cv-ul, oferind astfel informatii extrem de importante pentru angajator.

Pentru Angajator:
- Serviciul este complet GRATUIT atat pentru angajatori cat si pentru candidati! Poti plasa oricat de multe anunturi doresti, fara nici un cost! Nimeni nu iti va monitoriza numarul de anunturi plasate! Ai ZERO COSTURI!
- In fapt, ne angajam ca serviciul Quickjobs.ro nu va solicita vreodata avantaje materiale pentru serviciul de recrutare, nici de la candidati, nici de la angajatori.
- Cv-urile incep sa fie primite chiar din ziua postarii anuntului, astfel incat candidatii interesanti pot fi contactati imediat.
- Receptionare instantanee a Cv-urilor aplicantilor, direct in casuta de email furnizata, fiecare mail avand in subiect titlul pozitiei vacante, ceea ce face extrem de usoara organizarea Cv-urilor primite deoarece vei beneficia de toate avantajele cautarii pe cuvinte cheie sau organizarii arborescente oferite de clientul tau de mail (Outlook Express, Microsoft Outlook... etc).
- Economisesti foarte mult timp deoarece nu mai esti obligat sa intri de fiecare data in contul tau de pe site pentru a verifica daca ai mai primit sau nu aplicatii. Te scuteste de asemeni de timpul necesar rasfoirii online a aplicatiilor primite si a dificultatilor legate de calitatea conexiunii.
- Nu veti mai consuma timp descarcand Cv-urile aplicantilor unul cate unul deoarece vor fi stocate local pe calculatorul tau. Iti va fi foarte usor sa arati Cv-ul candidatului oricui din companie, nu este necesar sa creezi mai multe conturi pentru a da acces mai multor oameni pe site. Un singur cont este suficient deoarece Cv-urile vin direct pe mail.
- Faptul ca fiecare anunt poate avea setata o adresa de receptie diferita de a altor anunturi, plasate din acelasi cont de tine, iti confera libertate maxima in gestionarea adreselor de la care vrei sa primesti Cv-urile.


La toate aceastea se adauga avantajele universale ale recrutarii online:

- Quickjobs.ro beneficiaza de acoperire nationala implicita, si in acelasi timp posibilitatea de adresare doar catre candidatii dintr-un oras anume.
- Costurile recrutarii online sunt cele mai mici in raport cu avantajele, raportat la costurile cu publicitatea in media offline. In fapt cu site-ul nostru sunt inexistente, deoarece serviciul nostru este complet GRATUIT!
- Vizibilitate maxima. Informatiile furnizate candidatilor sunt mult mai bogate si detaliate decat cele pe care le poti oferi de exemplu prin intermediul unui anunt de mica publicitate (utilizand un numar limitat de cuvinte), fara a avea costuri suplimentare. In plus poti reveni de oricate ori este necesar pentru a modifica/personaliza anuntul tau, de asemeni fara costuri suplimentare.

Echipa QuickJobs.ro