QuickJobs

RENTA CRED-H.R.AGENCY

  RENTA CRED -H.R. Agency , companie romana, avand capital integral privat, furnizeaza solutii moderne si eficiente in domeniul consultantei si managementului resurselor umane.
    RENTA CRED-H.R. AGENCY este inregistrata la ITM Tulcea ca agent de ocupare a fortei de munca pe piata externa.De asemenea compania noastra este acreditata pentru a efectua activitati de mediere a lucratorilor romani pe piata interna a muncii.

Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Fix: 0240534151

Fax: 0340815336

Mobil: 0752490719, 0752160190, 0741497931.

sau puteti aplica direct la ofertele noastre de munca la urmatoarele adrese de e-mail: [email protected], [email protected].

Website-uri ale companiei: www.rentacred.webs.com

                                         www.angajarioriunde.ro

 

 

program NVQ []

Click aici pentru a aplica: Detalii/Aplica
In Tara: Anglia
Adaugat: 30/03/2012
Expira: 28/02/2014

 RENTA CRED-H.R.AGENCY selecteaza persoane tinere care isi doresc sa munceasca legal in Marea Britanie in urmatoarele domenii: restaurante, hoteluri, catering, healthcarem etc.
  Accesul la oferta de munca se realizeaza in urma parcurgerii unui program NVQ ( lucru si studii) care asigura obtinerea documentului necesar lucratorilor proveniti din Romania si Bulgaria pentru a munci legal in UK_Yellow Card.
  Programul se adreseaza candidatilor care au o experienta relevanta in domeniile pentru care realizam selectia (min 6 -12 luni) si care vorbesc fluent limba engleza.Varsta candidatilor nu va depasi 35 ani.
   Continutul programului:
1. candidatul isi exprima dorinta de a participa aplicand cu un CV in limba engleza care sa contina descrierea detaliata a experientei de munca.Se va atasa foto full body, tinuta business; sunt apreciate 2-3 fotografii realizate in mediul de lucru.
2.RENTA CRED-H.R.AGENCY transmite CV-ul si fotografiile catre organizatorul cursurilor acreditat de UKBA(United Kingdom Borders Agency)Organizatorul cursurilor emite factura platibila in doua sau trei rate , la alegerea aplicantului.Aplicantul va achita factura, va constitui depozitul necesar potrivit legii Marii Britanii, depozit pe care il va retrage ulterior obtinerii Yellow Card si a statutului de self employed.De asemenea va incheia asigurare medicala la una din societatile de asigurare agreate de UKBA.
  Dupa obtinerea Yellow card, aplicantul va primi contract din partea angajatorului si va lucra in urmatoarele conditii:
-contract pentru o perioada de 12 luni;
-cazare si masa contra cost;
-program de lucru 6 zile/saptamana, 9 ore de lucru zilnic;
-salariu 6 GBP /ora.Orele suplimentare se platesc separat.
   Candidatii care lucreaza in UK timp de 12 luni cu Y.C. pot aplica pentru obtinerea Blue Card implicit a dreptului deplin de munca in Marea Britanie.
  Cost program: cca 2000 GBP.

Candidatul eligibil;
Tineri cu varsta cuprinsa intre 20-35 ani, cu experienta in urmatoarele meserii: ospatar, chelner, camerista, ajutor bucatar, bucatar, receptioner, cleaner, etc.
   De asemenea candidatii trebuie sa aiba mijloacele materiale necesare pentru a suporta costul programului.
  Cunoasterea limbii engleze este obligatorie